Vücut ölçülerim orantılı mı?

Arkadaşlar kalça ve bacaklarım üst vucüda göre büyük göründüğünden 2 haftadır diyetteyim. Yine de çok fazla kilolu olmayışımdan dolayı emin olamıyorum.
Omuz 114
Göğüs 91
Bel 79
Basen 93
Bacak 54
Kol 31
Boyum 1.78 Kilom 65
Açıkçası boyuma göre bir sahil vucüdü yapmak istiyorum vucüt ölçülerim orantılı mı ? Ve nereleri genişletip nereleri inceltmeliyim ? Teşekkürler

65 kiloda neyin diyeti gözünüzü seveyim ya. Abi hayvan gibi ye, hayvan gibi spor yap. Böyle uyduruk işlerle gelişmeniz mucize olur zaten. Alt vücudun iri geliyorsa üstü genişlet o zaman.

Kol ve göğüs kesinlikle genişlemeli. Yerinde olsam sağlam bir bulk'a girerdim. En azından 75-80 kg bandına çıkmaya çalışırdım.

65 kiloda neyin diyeti gözünüzü seveyim ya. Abi hayvan gibi ye, hayvan gibi spor yap. Böyle uyduruk işlerle gelişmeniz mucize olur zaten. Alt vücudun iri geliyorsa üstü genişlet o zaman.
Kol ve göğüs kesinlikle genişlemeli. Yerinde olsam sağlam bir bulk'a girerdim. En azından 75-80 kg bandına çıkmaya çalışırdım.
Abiler ikiniz de üst tarafı genişlet diyorsunuz bana da mantıklı geldi sağolun tavsiyeleriniz içib ama genelde üst vücut çalışanlarda bel inceliyor ve ben ondan korkuyorum. Şuan hafif bi bel simidim var ve ben belimi sıkılaştırıp biraz daha kalınlaştırmak istiyorum. Bel kalınlaştırma mümkün müdür ?

Abiler ikiniz de üst tarafı genişlet diyorsunuz bana da mantıklı geldi sağolun tavsiyeleriniz içib ama genelde üst vücut çalışanlarda bel inceliyor ve ben ondan korkuyorum. Şuan hafif bi bel simidim var ve ben belimi sıkılaştırıp biraz daha kalınlaştırmak istiyorum. Bel kalınlaştırma mümkün müdür ?
Powerlifting, halter gibi spor branşlarına yakın çalışırsan bel bölgen yağsız da olsa kalın olur, zira core bölgen çok güçlenmiş olur. İnce bel istiyorsan biraz daha badici stili çalışmak lazım.

Back
Yukarı