SorryBroImPro
Üye
Öncelikle merhabalar.Forumu yaklaşık 1-2 aydır takip ediyorum.Forumda çoğu bilgiyi almış olmama rağmen hala aklımda sorular kaldığı için hesap açtım ve sizlere danışmak istedim.
Boy:1.70 Kilo:55 Kol:28
Ben 4 aydır Calisthenics yani vücut ağırlığı ile çalışıyorum.Bunun 3 ayı düzgün beslenme ve düzgün antrenman olmadan geçti.Son 1 ayda düzelttim.Bundan sonra evdeki dumbelllar ile bir antrenman sistemi kurmak istiyorum.3 Gün Calisthenics 1 gün BodyBuilding yapmak istiyorum.Daha önceden evde ağırlıklarla çalıştım ama antrenman ve beslenmem düzgün değildi.Bu yüzden pek sonuç alamadım.Gördüğüm kadarıyla da split antrenman pek önerilmiyor.Bu yüzden full body bir antrenman seçtim.Antrenmanım şöyle:
Göğüs:
1-Dumbell Fly 4x10
2-Dumbell Chest Press 4x10
3-Şınav 3x10
Omuz:
1-Dumbell Shoulder Press 4x10
2-Side Lateral Raise 3x8
3-Arnold Press 2x10
Sırt:
1-Dumbell Row 3x12
2-Wide Grip Pull Ups 3x8
Biceps:
1-Concentration Curls 3x10
2-Hammer Curl 2x10
3-Biceps Curl 2x10
Triceps:
1-Triceps Extension 3x10
2-Elmas Şınav 3x10
3-Bent-Over Triceps Extensions 3x10
(Bacak ve Karın Kası çalışıyorum.Onları yazma gereği duymadım.)
Kola çok çalışmayı önermiyorlar ama kolum baya küçük olduğu için hacimlenmesini istiyorum bu yüzden daha fazla çalışmak istiyorum.
Sizce antrenmanım nasıl ne önerirsiniz? Ayrıca kalorilerimi ve makrolarımı tam alıyorum.Kas kütlesi bu şekilde çalışarak kazanabilir miyim?
Şimdiden Teşekkürler.
Boy:1.70 Kilo:55 Kol:28
Ben 4 aydır Calisthenics yani vücut ağırlığı ile çalışıyorum.Bunun 3 ayı düzgün beslenme ve düzgün antrenman olmadan geçti.Son 1 ayda düzelttim.Bundan sonra evdeki dumbelllar ile bir antrenman sistemi kurmak istiyorum.3 Gün Calisthenics 1 gün BodyBuilding yapmak istiyorum.Daha önceden evde ağırlıklarla çalıştım ama antrenman ve beslenmem düzgün değildi.Bu yüzden pek sonuç alamadım.Gördüğüm kadarıyla da split antrenman pek önerilmiyor.Bu yüzden full body bir antrenman seçtim.Antrenmanım şöyle:
Göğüs:
1-Dumbell Fly 4x10
2-Dumbell Chest Press 4x10
3-Şınav 3x10
Omuz:
1-Dumbell Shoulder Press 4x10
2-Side Lateral Raise 3x8
3-Arnold Press 2x10
Sırt:
1-Dumbell Row 3x12
2-Wide Grip Pull Ups 3x8
Biceps:
1-Concentration Curls 3x10
2-Hammer Curl 2x10
3-Biceps Curl 2x10
Triceps:
1-Triceps Extension 3x10
2-Elmas Şınav 3x10
3-Bent-Over Triceps Extensions 3x10
(Bacak ve Karın Kası çalışıyorum.Onları yazma gereği duymadım.)
Kola çok çalışmayı önermiyorlar ama kolum baya küçük olduğu için hacimlenmesini istiyorum bu yüzden daha fazla çalışmak istiyorum.
Sizce antrenmanım nasıl ne önerirsiniz? Ayrıca kalorilerimi ve makrolarımı tam alıyorum.Kas kütlesi bu şekilde çalışarak kazanabilir miyim?
Şimdiden Teşekkürler.
Son düzenleme: