Vücut ağırlıyla yapılan antremanlar

Beyler Ben vucudumda kalıcı etkisi olmasını istiyorum.
Yapabiliceğim hareketler.
Mekik.(Ama nasıl mekik türlü türlü şekli var)
Şnav(Zor çekiyorum ama çalışıyorum)
Barfiks(Daha birtane bile çekebilimişliğim yok Çok zor ama başarıcam)
Dediğim gibi başka neler var.
İstediğim kuvvet Şekil önemli değil.

Free run'a da başlamayı düşünüyorum ama Gerekli fizyolojik Yeterlilik kazanmam lazım.
kafa_kafa_kafa_kafa_kafa_kafa_kafa_

Free running için kas önemli değil bence , bak onun için koş,ip atla,bacak açma hareketleri falan yap,zıplama antrenmanları yap ama şinav mekiği kondisyon açısından yap az az mesela 1 tane şinav çek ayağa kalk yat hemen 1 tane daha çek indiana anapolis diye bir filmde yapıyolardı :D bu konu hakkında seninle detaylı konuşmak isterim çünkü daha önce bizde ilgileniyoduk arkadaşlarımla.

arkadaslar free runnıng cok sıkı bır calışma ıstıyor bunun yanında yetenek cevıklık dayanıklılık esneklık ırade ve sıze ogretecek bırıne ıhtıyac var senın yazdıgın hareketletı ben cok kolay yaparım ama free runnıng asla yapamam bunun ıcın uygun degılım sende kendını bıraz degerlendır ölç yapabileceğine inananırsan dene ama heveste kalmasın şimdiden kolay gelsin

acuster vücut ağırlığıyla tekrar yapamıyorsan salona yazılıp veya eve dambıl alıp önce kaslarını hafif ağırlıklara alışıracaksın. zamanla kuvvetin ve kaldırdığın ağırlıklar artacak. o zaman kendi vücut ağırlığınla antremana geçersin.

Burpee,mountain climb,bench dips,split squat da güzel hareketlerdir. Özellikle burpee bayağı terletiyor adamı.

Back
Yukarı