Vücut ağrısı ...

Arkadaşlar ben ortalama süresir spor yapıyorum yeni başlamadım yani.bulktayım ve 2gün önce idmanda ağır girdim doğal olarak ve hala devam eden bir ağrım var .ağrı olması güzel geliştiğinin göstergesi ama bu ağrılarla bugun antrenman yapsam sıkıntı olurmu zorlarmıyık sizce kasların?

Yapabilirsin ama liflerin çok gerildiğini hissedersen zorlama başka bir bölge çaalıştır ağrımayan bi bölgeyi kol göğüs ağrıyosa çekiyosa mesela çok sırt bacak karın filan takıl mesela onlar biraz sakinleşene kadar :)

Yapabilirsin ama liflerin çok gerildiğini hissedersen zorlama başka bir bölge çaalıştır ağrımayan bi bölgeyi kol göğüs ağrıyosa çekiyosa mesela çok sırt bacak karın filan takıl mesela onlar biraz sakinleşene kadar :)
Yani yapmasam dahamı iyi olur sence ? Bacak girmiyim diyorum ve Fazla zorlamak istemiyorum bilemiyorum napcağımı .s

ara vericeksende 2 günden fazla olmasın bence dayanabilcek gibiyse antreman yap illaki ağrır ama sakatlık gibiyse zorlama

Gene ağır giriceğim için dinlenmeye karar verdim tabiki süreyi uzatmadan .bunun neticesinde BULKDAYKEN AĞIR GİRMENİN ÖNEMİNİ BU AĞRILARLA ANLADIM .

Back
Yukarı