• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Vücut değişimi

07B777EF-5262-4BA9-B4AE-8DBA7A592B8E.png
D51E26C8-E122-4034-B0F1-4DB55CCDA036.jpeg
herkese merhaba ben 14 yaşında bir gencim spora ilk başladığımda 169cm/87kg idim uzun süren çalışmalar sonucunda 178/75.6 kiloya kadar inebildim fakat hala hedefime ulaşamadım. Aşağıdaki fotoğraftaki gibi bir fiziğe ulaşmak için ne tür adımlar izlemem gerekiyor? Not:ilk fotoğraf benim 2.si hedefim

Güzel vücut ve before after. Kimse yazmadan yazayim Justin bieber e acayip benziyorsun:D

Edit ikinci foto zaten oymus:D ben direkt before after diye atladim

2. fotoğrafta gösterdiğin fizik için çok büyük bir uğraşa gerek yok. yemek yememek yeterli olur. zira kas kütlesi vb. yok. bomboş, zayıf bir vücut.

Dovmeler sana guzel gostermis olabilir ama biraz kilo verirsen ayni vucut olur calismaya gerekbile yok zayiflamak yeter
abi bilgilisindir diye düşünüp başka bir soru soracağım, tişört giyince göbek o kadar fazla belli olmasada genede göğüsler fazla belli oluyor yağ oranı benden fazla olan bir arkadaşım var fakat onunki benimki kadar belirgin değil. jinekomasti olduğumu da düşünmüyorum çünkü okuduğum jinekomasti vakalarında genelde göğüse dokunulduğunda acıyormuş. Göğüsün daha az belirgin olması için ne yapmam gerek?[DOUBLEPOST=1525704262][/DOUBLEPOST]
2. fotoğrafta gösterdiğin fizik için çok büyük bir uğraşa gerek yok. yemek yememek yeterli olur. zira kas kütlesi vb. yok. bomboş, zayıf bir vücut.
Bunun içinde aynı şeyler geçerli mi karın kası ve göğüs biraz daha belirgin duruyor benim ilk attığım fotoğraftan

Eklentiler

• justin-bieber-totally-beat-after-purpose-tour-ftr.jpg
    justin-bieber-totally-beat-after-purpose-tour-ftr.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 473
ulaşılabilir
abi bilgilisindir diye düşünüp başka bir soru soracağım, tişört giyince göbek o kadar fazla belli olmasada genede göğüsler fazla belli oluyor yağ oranı benden fazla olan bir arkadaşım var fakat onunki benimki kadar belirgin değil. jinekomasti olduğumu da düşünmüyorum çünkü okuduğum jinekomasti vakalarında genelde göğüse dokunulduğunda acıyormuş. Göğüsün daha az belirgin olması için ne yapmam gerek?[DOUBLEPOST=1525704262][/DOUBLEPOST]
Bunun içinde aynı şeyler geçerli mi karın kası ve göğüs biraz daha belirgin duruyor benim ilk attığım fotoğraftan
iyi bir beslenme ve antreman ile 1 yılda çok daha iyisini yaparsınız diye umuyorum.

Hemen kotu dusunmemek lazim sinav vb hareketleri sıksık yap yarari olacaktir

Back
Yukarı