ozyyningezegeni
Üye
Omzuma dövme yapmayı düşünüyorum, şuan sıska bi omuza sahibim ama gelişmeye başladım, dövme vücut geliştikce bozulur mu acaba? Gerilme ile falan
e ben kolda 30cm kadar bir ölçü almadım ama dövme genişledi, nasıl olacak? sende dövme var ve genişlemedi mi yoksa kafadan mı atıyosun?30 cm ölçü alırsanız 1(bir) mm aralıklar açılır örn. dövme biceps kasınız da ve kolunuz 35 cm 65 olana kadar yıpranma ve bozulma kolay kolay söz konusu olmayacaktır.(Yaşa,cinsiyete,ve dövmeye bakma durumunuza göre değişebilir.)
Oncelikle merhaba ve bozuk klavyem icin ozur dilerim belirttigim gibi yasiniza ve dovmeye bakma seklinize gore degisir genislemek ayri bozulmak ayri kavramlar bahsettigim gibi yazilar ve sekil ise hatlar da boyalar arasi acikliklar olmamislasdir buyume olmustur normaldir yanlis anlasildi isem affalo benimde bicepsimde var 27 cm ken yaptirdim su an 36 civari oldugu gbi duruor dovmeyi yaptirdiginiz yerin kalitesine de bagli yani hayirli aksamlar efendim.e ben kolda 30cm kadar bir ölçü almadım ama dövme genişledi, nasıl olacak? sende dövme var ve genişlemedi mi yoksa kafadan mı atıyosun?