Vücut Geliştirme DÖVÜŞ SPORU değildir !

moloday

Üye
Merhaba arkadaşlar, abiler;
Bu konuyu açma sebebim insanların Vücut Geliştirme sporuna başlarken ki düşüncelerini değiştirmek.
Vücut Geliştirme sporu hiçbir zaman kavga etmek için yapılmamalı.
Ben kendimden örnek veriyorum, minyon tipli olmama rağmen kaslarımı gören insanlar hemen "sen mi döversin şu mu ?" diyor ve bir tartışma başlıyor.
Ben 2 yıldır amatör olarak evde spor yapıyorum, şuanda her gün günde 2 saat antreman yapıyorum.
Şınav, mekik, dips hareketleri ile başladım, şuanda da 12,5 kg' lik dambıllar ile çalışıyorum.
Spor yapmak için önünüzde hiçbir engel yok, parasızlık spor yapmanıza engel olamaz.
20'li setler halinde günde 200 şınav çekseniz birkaç ay sonra kollarınızda ki ve göğüslerinizde gelişmeyi farkediceksiniz.

BB bir dövüş sporu değildir.
Ne kadar iyi bir vücuda sahip olsanızda sokak hayatında vücudunuza güvenerek kavgaya girmeyin.
Karşı taraftan yediğiniz bir bıçak darbesi sizi öldürmese bile spor hayatınızı bitirebilir.

:)

o yaşlarda öyle oluyor dediğin gibide bir süre sonra o muhabbetler çok saçma gelir ama o kasların ve sporun verdiği özgüveni doğru şekilde kullanarak faydalanabiliriz. Aliyar hocanın bir yazısında kaslarınızı barıştan yana kullanan insanlar olun diyordu bende böyle düşünüyorum en azından insanların size saldırmasına bile engel (caydırıcı) olursunuz . Güçlü olmak şu zamanda çok önemli eğer karşınızdaki sizi zayıf güvensiz biri olarak görüyor ise vay halinize bunun tam tersi olarak spor yapan kendine güvenen bireyler olarak faydaları çok olacaktır iyi çalışmalar.

o yaşlarda öyle oluyor dediğin gibide bir süre sonra o muhabbetler çok saçma gelir ama o kasların ve sporun verdiği özgüveni doğru şekilde kullanarak faydalanabiliriz. Aliyar hocanın bir yazısında kaslarınızı barıştan yana kullanan insanlar olun diyordu bende böyle düşünüyorum en azından insanların size saldırmasına bile engel (caydırıcı) olursunuz . Güçlü olmak şu zamanda çok önemli eğer karşınızdaki sizi zayıf güvensiz biri olarak görüyor ise vay halinize bunun tam tersi olarak spor yapan kendine güvenen bireyler olarak faydaları çok olacaktır iyi çalışmalar.

Bide ülkemizde sporcuya özürlü muamelesi yapıyorlar.
Parkta spor yapıyorum, gelen geçen bakıyor. Spor yapıyoruz arkadaş, parkta sevişsek kimse bakmaz spor yapınca tip tip bakıyorlar...

çok doğru vg sporu dövüş değildir belki vgci normal spor yapmayan genetiği kötü bir insandan güçlüdür ve onu devirebilir ancak dövüş bilen birinin karşısında şansı yoktur zaten vg sporu görsel bir sporudur neticede güçte kazandırır bir yere kadar ama hepsi bu ayrıca gerek vg sporu gerekse dövüş sporları kavgada hiçbir işe yaramayabilir silah ve bıçağa karşı koyamazsınız adam çeker silahı uzaktan iki tane sıkar ayağına olanlar olur kavga son çare olmalı

Back
Yukarı