Benim bi sorum var yani dertte denebilir. ben 177 boyunda 16 yaşında biriyim. ben bundan yaklaşık 1 sene önce 2 ayda 16 kilo verdim. Önceki kilom 82-83 e doğru gidiyodu. bende kilo verdim. şuan 70 kiloyum. 67 ye düşüştüm ama biraz aldım bilerek. ama yeterli beslenmedim ve spor yapmadım.(sadece biraz yürüyüş). ve vücudumda sarkmalar oluştu. şuanda ben dumble çalışıyorum. göğüs kasım var ancak göğüs kasının orasıda sarkık, göbek sarkık karın kası fln gözükmüyoda. acaba ben protein tozu alsam ii beslensem ve düzenli sekilde dumble calışsam iyi olurmu? şu sarkıkları toparlarmıyım? benim düşüncem şuan dengesiz beslendiğimde oluyo o yüzden protein tozu almak istiyorum. Lütfen Yrdımcı olun. bide son sorum var. ben vücüt çalışınca şimdi ergenlik çağında olduğıumda boy uzaması fln olur ancak bu ağırlık kaldırınca (omuz çalışınca vs) boyda kısalma olurmu? benim duyduğuma göre eğer sakal çıkmış ve gırtlağın ordaki kemik gibi şey çıkmışsa boy uzamaz fln deniliyo doğrumu? Lütfen Yardım edin kaç aydır sıkılıyorum, üzülüyorum. biraz uzun oldu ama lütfen Yardım!!