Merhaba.2 yıldır felan vg ye merakım vardı 2 ay 3 ay salona gidip çeşitli sebeblerden dolayı bırakıyordum.son 6-7 aydır düzenli çalışıyorum iyide hacim aldım ama güç konusunda çok şey değiştirmedi sanki bende.Yani benden çok daha zayıf olanlar beni güreşte yıkabiliyor.Ve etraftakilerde şaşırıyor nasıl yenilirsin sen bu kalıpla felan diye.Hiç spor yapmayan adamlar beni koşuda geçebiliyor tabi bende hiç koşmuyordum salonda ama en azından hiç spor yapmayan birine göre bir farkım olması gerekir diye düşünüyorum.Sonuç böyle oluncada spordan soğumaya başladım yani ben başladığımda güçlü ve atletik olmayı hayal ediyordum ama önceki halimden çok çok bir fark da yok açıkcası.
Az öncede forumda dolaşırken bir konuda güç ve hacimin çok farklı şeyler olduğu söylenmiş.E o zaman biz bu sporu sadece görüntü için mi yapıyoruz?ne kondisyona faydası var ne de güç konusunda öyle ahım şahım bir fark yaratıyor.(tabi bunları kendi adıma söylüyorum belki de benim genetiğim kötüdür bilemiyorum).Ben bu spora hem hacimleniyim iyi bir görüntüm olsun hem de atletik dayanıklı ve güçlü biri olmak için başlamıstım.
Bu zamana kadar galiba vaktimi boşa harcadım.Yani salona gittiğimde sadece ağırlık kaldırıp eve dönüyordum ne ısınma çalışması yapıyordum ne de sağuma ki salona gelenlerin çoğu da bunu yapıyordu.
Yanlış mı düşünüyorum sizce?
Az öncede forumda dolaşırken bir konuda güç ve hacimin çok farklı şeyler olduğu söylenmiş.E o zaman biz bu sporu sadece görüntü için mi yapıyoruz?ne kondisyona faydası var ne de güç konusunda öyle ahım şahım bir fark yaratıyor.(tabi bunları kendi adıma söylüyorum belki de benim genetiğim kötüdür bilemiyorum).Ben bu spora hem hacimleniyim iyi bir görüntüm olsun hem de atletik dayanıklı ve güçlü biri olmak için başlamıstım.
Bu zamana kadar galiba vaktimi boşa harcadım.Yani salona gittiğimde sadece ağırlık kaldırıp eve dönüyordum ne ısınma çalışması yapıyordum ne de sağuma ki salona gelenlerin çoğu da bunu yapıyordu.
Yanlış mı düşünüyorum sizce?