• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Vücut Geliştirme Salonuna Başlıyorum.3 Ay Sonra Resimleri Koyacam.Şimdiki Halim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Body.26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haftaya vücut geliştirme salonuna başlıyorum.
Önceden barfiks,mekik,şınav hareketleri yaptım ve 5 kiloluk dumbell kol,göğüs,omuz ç.alıştım.Fakat barfiks dışında diğerleri adam akıllı etki yaratmadı.
Zaten vücudum yağlı.O yağın yanması gerekiyor ve bunun içinde yürüyüşün fazla etkisi yok.Salondaki koşu bandı,bisiklet işime yarıcak kesinlikle.
3 Yıldan beridir vücudum böyle yağlı şekilde.Önceden daha fazlaydı fakat yazın biraz yüzme kursu ile erittim.
Beslenmeme zaten dikkat etmiyom ama salondaki hocanın tavsiyesi ile edecem artık.
Göğüs ucunda,karında,basenlerde,belde yağlar mevcut.
Boyum 1.72 Kilom 68 Yaşım 16.
Amacım o yağları yakıp, vücudumu biraz fitleştirmek :)
3 Ay sonra bu resimler dışında resimler koycam.Farkı görecez artık :)

Eklentiler

• Fotoğraf-0316.jpg
    Fotoğraf-0316.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 504
  • Fotoğraf-0320.jpg
    Fotoğraf-0320.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 497
  • Fotoğraf-0321.jpg
    Fotoğraf-0321.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 513
  • Fotoğraf-0322.jpg
    Fotoğraf-0322.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 456
Forumumuzda gerçekten mükemmel şekilde değişime uğrayan arkadaşlar var inşallah onların arasına sende katılırsın iyi çalışmalar :)

Eğer hedefine gerçekten bağlı kalır , iradeni ve azmini her zaman üst seviyede tutarak sporunu , beslenmeni ve dinlenmeni yaparsan bu sporda başarılı olursun...

İnşallah hedeflediğin vücuda ulaşırsın ..:)

İyi akşamlar ,

Hepinize teşekkür ediyorum, güzel motivasyon yapıyorsunuz :) birşey soracaktım unutmuşum. L-carnitine diye yağ yakıcı var yağı enerjiye çeviriyomuş. Almayı düşünüyorum ve yağlarımı daha hızlı yakacağım düşüncesindeyim hocaya soracam baştan size sorayım dedim. Alıyımmı sizce?

3 ayda zayıflarsın bence, bizim spor salonunda biri vardı hergün 500-600 mekik çekiyodu 2 ay sonra bayağı kilo vermişti sende mekik çek işe yarıyo demekki ya da o bana yalan söyledi :P :D

kandırmıs o abın senın 500-600 mekık zayftıyo he vay anasını :) duzenlı ve dogru bı antrenmnla ıstedıgın vucuda ulasırsın kardesım basarılar bu uzun yolda ;) :) bana gore alabılırsın yağ yakıcıdan salonumuzdada satıyoruz ıse yaradını gorduk ve hıc bır yan etkısı yoktur dostum

Back
Yukarı