Vücut geliştirme ve tırnak koparma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akalinu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşım 17 1 senedir yapıyorum yazın 92 kilodan 75 e düştüm 8 senedir tırbak koparma sıkıbrım var bi kaç senederi etleride yiyorum ve son 3 aydır elimdeki nasırları da koparıyorum sürekli kanamalar ve kötü bir görüntü oluyor bu yaprığımın vücut için eksi si var mıdır bide bu illetten kurtulmam için tavsiyesi olan var mıdır

Kurtulmanın tek yolu yapmamak. Bende yıllarca tırnaklarımı koparıp yan taraftaki etleri parçaladım, sonra bıraktım. Eldeki nasırda belki tutuş konusunda sıkıntı yaratabilir sonuçta avuç içi önemli bir bölge. Elimdeki egzamadan dolayı 3 gündür salona gidemiyorum mesela gidersem bardaki tırtıklar yara haline getirecek sonra daha çok uğraştıracak.

Kurtulmanın tek yolu yapmamak. Bende yıllarca tırnaklarımı koparıp yan taraftaki etleri parçaladım, sonra bıraktım. Eldeki nasırda belki tutuş konusunda sıkıntı yaratabilir sonuçta avuç içi önemli bir bölge. Elimdeki egzamadan dolayı 3 gündür salona gidemiyorum mesela gidersem bardaki tırtıklar yara haline getirecek sonra daha çok uğraştıracak.
Derslerde bazen istemsizce oluyor artık tırnaklarımın araları kanıyor ve çok fazla acıyor yarından itibaren bırakacağım umarım

Back
Yukarı