Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vücut geliştirmecilerin olmazsa olmaz gıda takviyeleri ve vitamin, mineral ürünleri neler olmalıdır
Enginar hapı ne alaka anlamadım.bence amino asite gerek yok whey var,whey ve creatine temel supplementlar zaten.onun dışında b6 ve çinko önemli zaten yazmışsın.
bence ne kompleks amino asite nede wheye ihtiyac var gerekli protein beslenmeyle cok kolay karşılanabilir
zaten herseyi mukemmel yapmaya calısırken belkide alınabilecek en kalitesiz proteinini kullanmak cok sacma
bnce sadece kreatin ve bcaa kullanılabilir ayrıca 1gr kadar antrenman öncesi alınan c vit. gercekten işe yarıyo
Bal ile Polen tozu al aktarda yarım kilosu 30 tlmis polenin ant 2 saat önce 1.5 tatlı kaşığı balla karıştır macun gibi oluyor hiçbirşey yemeden bu ikisini yedim gittim salona 2 saat antrenman sürdü dahada calışacaktım o derece doping etkisi yaratıyor tavsiyem bu yönde
Çok fazla gıda takviyesi kullanıldığında karaciğere baskı yapar ve bunun için enginar hapı gereklidir.
Whey'i tercih etmemin tek sebebi antrenman sonrası hızlı emildiği için tek nedenim bu beslenmem gayet güzel ve kaliteli.
2 saat antrenman fazla ama daha çok zararı dokunur