4ElijahJUDAS
Üye
Arkadaşlar herkese kolay gelsin, Ben gece işinde çalışıyorum ama zor iş değil , Ofis işi ;
Çalışma saatlerim : Akşam 18:00 , 20:00 değişebiliyor - Sabah : 08.30 - 10:00 değişebiliyor Bu şekilde çalışıyorum
Çalıştığım yerde spor salonu mevcut, İlgilenen biri yazabilirde Video falan atarım yardımcı olursa çok sevinirim, Çünkü istiyorum Body - Vucut geliştirmek
Anlıyan arkadaşlar burda özel varsa burdan yoksa ise ( Yeniyim bu arada bilgim yok ) İnstagram : resuluzunx [DOUBLEPOST=1536104029][/DOUBLEPOST]
Çalışma saatlerim : Akşam 18:00 , 20:00 değişebiliyor - Sabah : 08.30 - 10:00 değişebiliyor Bu şekilde çalışıyorum
Çalıştığım yerde spor salonu mevcut, İlgilenen biri yazabilirde Video falan atarım yardımcı olursa çok sevinirim, Çünkü istiyorum Body - Vucut geliştirmek
Anlıyan arkadaşlar burda özel varsa burdan yoksa ise ( Yeniyim bu arada bilgim yok ) İnstagram : resuluzunx [DOUBLEPOST=1536104029][/DOUBLEPOST]
Yeni başlıyacağım önerilere açığım, Kilom 69 Boyum 1.76 Yaş 20 Vucut resmi atabilirim zayıf duruyorum ama göbeğimde biraz yağ varArkadaşlar herkese kolay gelsin, Ben gece işinde çalışıyorum ama zor iş değil , Ofis işi ;
Anlıyan arkadaşlar burda özel varsa burdan yoksa ise ( Yeniyim bu arada bilgim yok ) İnstagram : resuluzunx
Son düzenleme: