ylnz flexor hoca programı yazarken lateral raises (one dambıl) yzmş ondan sordumlateral raises de her iki elinde de dumbell olmalı... barı enseye alamıyorsan o zaman aynı hareketi dumbell press olacak şekilde yap (dumbell kullan) wide grip lat pull down hareketi daha çok kanat çalıştırır, behind the neck press omuzlaya yöneliktir...
ylnz flexor hoca programı yazarken lateral raises (one dambıl) yzmş ondan sordum
Absinthium başlığını buna ekledim..yeni bir başlığa gerek yok..
elinizde yeterli ağırlık yoksa en iyi program olsa verim alamazsınız..barfiks programda önerilmiyorsa zaten yapmayın..programı bitirince yaparsınız..
eğer verimli şekilde gelişmek istiyorsanız yapmanız gereken yeterli ağırlığı bulmak ve doğru beslenmek..
slm öncelikle.. ben şuan sporda 2. ayıma girdim
bu konudaki 2. ay programını uygulamayı düşünüyorum çok mantıklı geldi..
yanlız geçen 1 ayda setleri 4x10 şeklinde yapıyordum..
vucudum hafif kilolu.. antreman başında 20 dk 350 kal yakacak şekilde yürüyorum..
acaba bu programdada 4x10 uygunmudur.?
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/e...ma-t13410.htmlbn 19 yaşında 180 boyunda 63 kiloyum. body salonuna gitmiyorum body yapmış bi abimden bi akç agırlık aldım 2 adet 8 kg 1 adet 14 kg 1 adette 20 kg bunlarla başlamamı söledi bunlarla evde kendim tek başıma nasıl bir program izlemeliyim amacım biraz kilo almak bu kiloyuda yag olarak deil kas olarak almak 10 kilo almak istiyorum benim için bu yeterli olacak bana bi program belirlermisiniz. şimdiden teşkkürler bide terimsel değilde daha basit anlatırsak hangisyle ne tür harek yapmam gerektigini sevinir.ilginiz için teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.
1. Ay (Bu programda 1 gün gelinip 1 gün dinlenilecek Program süresi 1 aydır yada 15 antreman)
1-Bench Press
Hareketin etki ettiği gruplar BURDAN
2-Butterfly
3-Military Pres
4-Lateral
5-Barbell Curl
6- Triceps Pushdowns
7-Wide-Grip Lat Pulldown
8-Seated (Cable) Row
9-Leg Extension
10-Leg Curl
Öncelikle herkesi selamlıyorum..
Bu spora yeni başlayanlardan biriyim. 1 hafta oldu..
Sitenizi kısa süredir takip ettikten sonra üye olmaya karar verdim.Tekrar tekrar sorulan sorularla rahatsızlık vermek istemediğim için konuları yeterince okumaya çalıştım.Fakat;
forum içeriğiniz yılların vermiş olduğu birikimle çok kapsamlı olduğu için ve aynı konular üzerine kimi zaman farklı yorumlar yapılması sebebiyle benim gibi yeni başlayan arkadaşların kafalarını karıştırabilmektedir.
Ukalalığımı bağışlayın, yeni başlayanlar için 'güncel' bir konu açmamız mümkün müdür acaba?
Yeni olduğum için konu açamadım.. Benim sorularım şunlar olacaktı:
*Yukarıda Flexor hocamızın programında 1 ay boyunca yalnızca bu hareketlerimi çalışmamız gerekmektedir?Örneğin Cable Preacher Curl denilen alette pazu çalışmamalı mıyız yoksa Barbell Curl bunun alternatifi midir?
*Ayrıca benim başladığım salonda hoca 1 hafta sonunda bölgesel çalışmaya geçirdi ve bugün öyle çalıştım.Bana çok sağlıklı gelmedi bu olay.
*Diğer bir sorum hacim yapmak ve kilo kaybetmemek istediğim için All Stars Gain Plex i aldım.(suplementler.com dan) fakat siz önermiyorsunuz ilk kullanımını.Sebebini anlatırmısınız..kullanırsam zarar mı görmüş olurum?
Saygılar..
Veyselozan
boy:177
kilo:68
Bergama/İzmir