Kardeş bir telefon yazsan
Ölçüm zor değil Çizgiler 2 şer mi artıyor.0.5 mm nin yağ yüzdesinde çok ufak bir farkı olacaktır.Bunda Milimetreyi nasıl anlıyacaz ölçüm çok zor bunda genel olarak hep aynı gözüküyor.
3 bölgeyi ölçerken hangisi esas alıncak peki ? O okun geldiği yermi önemli yoksa başka bir şeymi var. Mesela ben ölctüğümde üçünüde 30 mm çıkıyor hepsi 10 mm oluyor aşağı yukarı yanlış ölçüyorum sanırım bunun beyaz olanı var onda yürüteç gibi bir şey var o ölçtüğü zaman orda duruyor.Ölçüm zor değil Çizgiler 2 şer mi artıyor.0.5 mm nin yağ yüzdesinde çok ufak bir farkı olacaktır.
Alette Press yazan kısımdaki oklar birbirini karşılaması lazım, oklar birbirini geçmemesi lazım yoksa eksik ölçüm yapmış olursun.
Birde yürüteç gibi olan kısım nerede duruyorsa karşında başka biri olsun o baksın daha faydalı olabilir
Youtube de skinfold caliper yazarsan çok ayrıntılı videolar bulursun kardeşim
Kolay gelsin
Olabilir evetTamamdır eywallah saolasın birinin ölçmesi daha doğru olur ben tek ölçmeye çalıştığım için sanırım.
Merhaba tekrardan rahatsız ediyorum kaliperle ölçümü yaptımda yağ oranım %8 arası çıktı. Şöyle hesaplamalarOlabilir evet
Sende sağol