Vücut yağ oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kytol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce ben şişman mıyın?

• Biraz

Votes: 10 62,5%
  • Hayır gayet fitsin

Votes: 1 6,3%
  • Senin yerinde olsam gidip köprüden atlardım :D

Votes: 5 31,3%

• Total voters
    16

kytol

Üye
Geçen gün salonda vücudumun ölçtüler %13 civarında çıktı hocam bunun 4aydır body yapan biri için iyi olduğunu ve yaşıma göre de iyi olduğunu söyledi fakat karın bölgemde hala şişkinlik var ve eminim ki siz de dışarıdan baksanız şişman olduğumu anlarsınız(abartmıyorum kesin şişmanım yani :D) bende mi sorun var yoksa karın kaslarım zayıf mı?Ya da boyum mu kısa ne dersiniz

O yağ ölçen aletler çok tartışıldı forumda pek güvenilir değiller.Birde foto eklersen üyeler daha rahat yorum yapar.

kılon boyundan fazla yanı kendımı ornek gostersem 183 88 kılo kıloluyum ama sısman degıl fazla kılolu 80 olsam super olucak:)

kılon boyundan fazla yanı kendımı ornek gostersem 183 88 kılo kıloluyum ama sısman degıl fazla kılolu 80 olsam super olucak:)

resim koyarsan karar verebiliriz kilo bize fikir verebilir ama tam olarak doğruyu söylemez. sana bi örnek vereyim benim en sevdiğim oyunculardan artest 2.01 boyunda ve 118 kilo şimdi bu adam şişmanmı :)

http://www.nba.com/playerfile/ron_artest/

Eklentiler

• artest.jpg
    artest.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 427
ben ceçremdekılere gore soyledım ve kendıme gore normaldede kılo boyla aynı olur veya bıraz asagısında olursa normal dıye gecer sporcuysa o zaman ayrı oluyor tabı onun kılosu kas oluyor bı var yagların kılosu bırde kasların

Back
Yukarı