Independent
Üye
Merhaba arkadaslar 5 aydir bady yapiyorum eskiden bady yapmiyordum fakat futbol oynadigim icin yagsiz ve atletik bir vucudum vardi. Simdi Isvece yerlestim turkiyeden ve 6 aydir burada yasiyorum modellik yapiyorum fakat son zamanlarda islerim cok aksadi ve sebebide vucudumdaki yaglanma özelliklede karnimda hafta 2 gun kardiyo yapiyorum bir gun ormanda 1 saat sirf kosu ve bir gunde spor salonunda bisiklete biniyorum 1 saat ve yemeklerimde yag kullanmiyorum yanliz yasiyorum fakat fastfood yemek yemiyorum ama vucudumda stresden midir uyku saatlerim biraz degisiyor gec yatiyorum inanilmaz bir yaglanma basladi karnim resmen katlaniyor göguslerim filan omuzlarim cok iyi durumda ama karnimda yaglanmayi durduramiyorum karin kaslarim tamamen kapandi oturunca göbegim yagdan alti katlanir oldu yanlizim bu durumdan psikolojim bozuldu islerim aksadi islerimden oldum yani resmen sokdayim gainer iciyorum ama ondan olmadigini anladim yagsiz karbonhidrat kullaniyorum yag yakici kullanmak istedim fakat onlarinda yan etkileri cok simdi sokdayim ne yapicam bilmiyorum burada spor hocalariyla bile konusmak turk parasina göre 200 milyondan basliyor lutfen bana ciddi bir bilgi vericekler arkadaslar yazsin lutfen. ne gerekiyorsa alirim yeterki gerekli bilgileri bulayim bu yaglari eriteyim tabiki kas kaybetmeden ve kilo kaybetmeden
Antreman Programim ....
Pazartesi. Kosu kardiyo
Sali: Gögus
Carsamba Dinlenme
Persembe: Kardiyo
Cuma:Kol
Cumartesi Dinlenme
Pazar: Sirt ve Bacak
Son 1 hafta onceki gögus resmimi ve boydan bir resmimi paylasiyorum sizinle. Bunu paylasmamdaki sebep son halimi gormeniz icin arkadaslar ..
Antreman Programim ....
Pazartesi. Kosu kardiyo
Sali: Gögus
Carsamba Dinlenme
Persembe: Kardiyo
Cuma:Kol
Cumartesi Dinlenme
Pazar: Sirt ve Bacak
Son 1 hafta onceki gögus resmimi ve boydan bir resmimi paylasiyorum sizinle. Bunu paylasmamdaki sebep son halimi gormeniz icin arkadaslar ..