Vücut Yağ Oranım Artıyor

Merhaba arkadaslar 5 aydir bady yapiyorum eskiden bady yapmiyordum fakat futbol oynadigim icin yagsiz ve atletik bir vucudum vardi. Simdi Isvece yerlestim turkiyeden ve 6 aydir burada yasiyorum modellik yapiyorum fakat son zamanlarda islerim cok aksadi ve sebebide vucudumdaki yaglanma özelliklede karnimda hafta 2 gun kardiyo yapiyorum bir gun ormanda 1 saat sirf kosu ve bir gunde spor salonunda bisiklete biniyorum 1 saat ve yemeklerimde yag kullanmiyorum yanliz yasiyorum fakat fastfood yemek yemiyorum ama vucudumda stresden midir uyku saatlerim biraz degisiyor gec yatiyorum inanilmaz bir yaglanma basladi karnim resmen katlaniyor göguslerim filan omuzlarim cok iyi durumda ama karnimda yaglanmayi durduramiyorum karin kaslarim tamamen kapandi oturunca göbegim yagdan alti katlanir oldu yanlizim bu durumdan psikolojim bozuldu islerim aksadi islerimden oldum yani resmen sokdayim gainer iciyorum ama ondan olmadigini anladim yagsiz karbonhidrat kullaniyorum yag yakici kullanmak istedim fakat onlarinda yan etkileri cok simdi sokdayim ne yapicam bilmiyorum burada spor hocalariyla bile konusmak turk parasina göre 200 milyondan basliyor lutfen bana ciddi bir bilgi vericekler arkadaslar yazsin lutfen. ne gerekiyorsa alirim yeterki gerekli bilgileri bulayim bu yaglari eriteyim tabiki kas kaybetmeden ve kilo kaybetmeden

Antreman Programim ....

Pazartesi. Kosu kardiyo
Sali: Gögus
Carsamba Dinlenme
Persembe: Kardiyo
Cuma:Kol
Cumartesi Dinlenme
Pazar: Sirt ve Bacak

Son 1 hafta onceki gögus resmimi ve boydan bir resmimi paylasiyorum sizinle. Bunu paylasmamdaki sebep son halimi gormeniz icin arkadaslar ..

Eklentiler

• Volkan 08 (small) - Foto © Peter Agoston.jpg
    Volkan 08 (small) - Foto © Peter Agoston.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 535
  • Volkan 03 (small) - Foto © Peter Agoston.jpg
    Volkan 03 (small) - Foto © Peter Agoston.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 528
o dediğin sorun bendede var oturunca göbeğim katlanıyo su yağlar olmasa süper olcak kaslar cok fena belli olcak ama eritemiyom lütfen yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndumbelllls

şaka falan heralde resimler senin değilki :)

resimler benim deil mi ki??? pardon ama icki filan mi iciyorsun sen beni nerden taniyorsun benim olmadigini ima ediyorsun hem beni taniyormusun kim oldugumu ne is yaptigimi biliyormusun ??? asagida yazan pter agoston benim fotografcim olup bu fotograflari ceken kisidir ...lutfen biraz mantikli yorumlar yazalim

Gerçi sen benden vücut olarak daha iyisin ama yinede bir iki şey söyliyim.

Karnımda yağlanma var diyorsun__ Karın egzersizlerine ağırlık ver, Mekik çekmeye çalış (Vücudun iyi olduğu için barfix direğine ters asılarak çek ) ,_____Bel egzersizleri yap( bel eğme, Bel yamultma gibi ) _____ Saat 18.00 dan sonra birşey yeme____ bunlar ne kadar doğru bilmem ama ben böyle yapıyorum ve karnım yağsız.

Gerçi sen benden vücut olarak daha iyisin ama yinede bir iki şey söyliyim.

Vücudu daha iyi olmasinin senden daha bilgili olmasina gelmez.
Steroid kullanip sporcular bilgi mi kazaniyor ? Yada spora ara verenler bilgi mi kaybediyor :) ?
Bir cok uzman bu sporu yapmaz, daha mi iyi vucutlari var ? cevabi hemen vereyim Hayir!

Yurtdisina tasindiginiz icin beslenmenizde degisiklik yapmis olabilir misiniz?
Bir yerde degisiklik yapmissinizdir, ya beslenme programiniz yada antreman programinizda.
Son ihtimal isvecte metobolizmanizda bozulmus olabilir :)

Vücudu daha iyi olmasinin senden daha bilgili olmasina gelmez.
Steroid kullanip sporcular bilgi mi kazaniyor ? Yada spora ara verenler bilgi mi kaybediyor :) ?
Bir cok uzman bu sporu yapmaz, daha mi iyi vucutlari var ? cevabi hemen vereyim Hayir!

Yurtdisina tasindiginiz icin beslenmenizde degisiklik yapmis olabilir misiniz?
Bir yerde degisiklik yapmissinizdir, ya beslenme programiniz yada antreman programinizda.
Son ihtimal isvecte metobolizmanizda bozulmus olabilir :)

buraya gelince fark su oldu gainer kullanmaya basladim birde ev yemekerini tabiki annem deilde arkadaslarimin yaptiklari ne yaparlarsa onu yiyorum ama cok yagli yedigim bisi yok gunde zaten 2 ogun yemek yiyorum bir kahvalti birde aksam yemegi onun haricinde 2 kerede ganiner iciyorum bu kdr ama göbekde bir yaglanmadir gidiyor elimle tutunca etimin cok kalinlamis oldugunu goruyorum

asagidaki resimde 10 ay onceki halim o zaman 74 kiloydum simdi 81 kiloyum.

Eklentiler

• y8.jpg
    y8.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 506
Bi an kendimi korku filminde hissettim.Rüyada kabus görmek gibi.Çok çalışıyorum sürekli mekik çekiyorum her yerimden terler akıyor ama karnım yağlanıyor.Sorunun basit gibi gözüküyor tabi seni yanıltmak istemem ama gainer kullanıyorsun ve sadece koşu+bisiklet çalışıyorsun peki karın kaslarını çalıştırmak için mekik falan?sanırım yok.Koşu bisiklet yanında evde fittness çalışmaya bak derim

Bi an kendimi korku filminde hissettim.Rüyada kabus görmek gibi.Çok çalışıyorum sürekli mekik çekiyorum her yerimden terler akıyor ama karnım yağlanıyor.Sorunun basit gibi gözüküyor tabi seni yanıltmak istemem ama gainer kullanıyorsun ve sadece koşu+bisiklet çalışıyorsun peki karın kaslarını çalıştırmak için mekik falan?sanırım yok.Koşu bisiklet yanında evde fittness çalışmaya bak derim

haftada 4 gun bady gidiyorum her gidisimse antremana baslamadan önce 250 yarim mekik cekiyorum
eski son koydugum altaki resme dikkat edersen karin kaslarimin oldugunu goreceksin arkadasim ordaki yag oranim baya azdi

Değerli üyemiz;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Başlığınız düzeltildi.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

cok yagli yedigim bisi yok gunde zaten 2 ogun yemek yiyorum bir kahvalti birde aksam yemegi onun haricinde 2 kerede ganiner iciyorum bu kdr ama göbekde bir yaglanmadir gidiyor elimle tutunca etimin cok kalinlamis oldugunu goruyorum

Beslenme düzenin bundan ibaret ise yağlanman normal... Bir kere düşük kalori alarak vücudunun kas kaybetmesine yol açıyorsun. Hele de idmanlarını uzun süreli ve ağır olarak yapıyorsan...

Üstelik az öğün ile metabolizmanı yavaşlatıyor sonra da günde 2 kere gainer kullanarak (Yüksek kalori!) vücudunu ne varsa hepsini yağa çevirsin diye teşvik ediyorsun. Sonuçta beslenme düzenin hatalı. Yağsız yemek yağlanmanı engellemez. Gainer kullanmak her kalorinin kaslara gideceği anlamına gelmez.

Az az ama 2-3 saat aralıklarla dengeli protein / karb. oranına sahip öğünlerle beslenmelisin. Beslenme ile ilgili tartışılmış pekçok konu var onları da okumanı öneririm...

Bence bu arkadaş iç çamaşırı reklamı yapıyor. Calvin Klein falan sırayla koyuyor resimleri... Öyle değilse yüzünü kapayacağına reklamı kapasan daha mantıklı olurdu

bir modelin gainer kullandığını ilk defa duyuyorum ilginç...
bölgesel yağ yakımı yoktur yağ oranın yükseldiği için karın kasların görünmüyor mekiğe yüklenmenin bir anlamı yok yapman gerekenler;
-günlük alman gereken kaloriyi azaltmalısın aldığın kaloriler protein ağırlıklı olsun
-yağlı, şekerlı, tuzlu ürünlerden uzak dur
-bunun yanınada yüksek kalori harcıyabileceğin bir spor koy
sadık kaldığında yağlanmanın azaldığını görüceksin böylece six pack görünecektir

Bence bu arkadaş iç çamaşırı reklamı yapıyor. Calvin Klein falan sırayla koyuyor resimleri... Öyle değilse yüzünü kapayacağına reklamı kapasan daha mantıklı olurdu

anlamiyorumki bu turk insanindaki bu ezikligi biri der resimdeki sen deilsin biri deil don reklami yapiyorsun yazma arkadas bos konusacaksan yazma o zaman calvin klein icin resimler cekilmistim onu koydum eski halimden ne var illa evde kilotla resim cekilcem diye bir kural yok biraz mantikli dusunseniz ne olur kafayi az daha yorsaniz ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:36 ----------

bölgesel yağ yakımı yoktur yağ oranın yükseldiği için karın kasların görünmüyor mekiğe yüklenmenin bir anlamı yok yapman gerekenler;
-günlük alman gereken kaloriyi azaltmalısın aldığın kaloriler protein ağırlıklı olsun
sadık kaldığında yağlanmanın azaldığını görüceksin böylece six pack görünecektir

evet kullaniyorum ulkemden uzakda oldugum ve yanliz oldugum icin stresden uzuntuden zayifladigim icin gainer kullaniyorum kilo almak icin arkadas ilginc olan bisi yok burada ve benim gibi bir cok model arkimde gainer iciyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:38 ----------

peki protein kullansam gainer yerine herhangi bir kilo kaybi olurmu ??? duzenli beslenme sansim pek yok gainer yerine duzenli olarak protein alsam sence bu kadar yag olmazmi diyorsun `????

seni anlamak güç gerçekten hem yağlandım diyorsun hemde stresten üzüntüden zayıfladım diyorsun hem madem önceden karın kasların görünüyordu zayıfladıkça daha net ortaya çıkar
gainer konusuna gelincede ben ve etrafımdaki hiç bir model arkadaşımın kullandığına şahit olmadığım için söylüyorum
amacım polemiğe girmek değil ama söylediklerin birbiriyle çelişiyor...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:24 ----------

peki protein kullansam gainer yerine herhangi bir kilo kaybi olurmu ??? duzenli beslenme sansim pek yok gainer yerine duzenli olarak protein alsam sence bu kadar yag olmazmi diyorsun `????[/QUOTE]

protein ve gainer tamamen farklı iki şey amacın yağ yakmaksa gainer kullanılmaz amaç kilo almaksa kullanılabilir eğer yetersiz protein alıyorsan protein tozu işini görecektir...

haftada 4 gun bady gidiyorum her gidisimse antremana baslamadan önce 250 yarim mekik cekiyorum
eski son koydugum altaki resme dikkat edersen karin kaslarimin oldugunu goreceksin arkadasim ordaki yag oranim baya azdi
Öncelikle haftada 1000 mekik çeken birisi olarak eğer karın bölgenden yağlanıyorsan ortada bir gariplik var.Gainer kullanarak ya yaktığından daha fazla kalori alıyorsun yada senin kalorilerin yanmamakta ısrar ediyor.Gainer yerine protein tozunu dene derim.
Bu arada Türk insanında ne gibi bir eziklik var anlamadım.Seni çekemedikleri içinmi böyle yazıyorlar zannediyorsun 'arkadaşım'

isveçtesin fotoğrafçıların vs var ki yurt dışında salon sahipleri buraya göre genelde daha prof madem bu işi profesyonelce yapıyorsun burdan yardım bekleyeceğine diyetisyene git sağlam işin uzmanı salonlara git

Back
Yukarı