• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Vücut yapım..

Merhaba arkadaşlar 5 aydır bu sporu yapıyorum sizce vücut yapım orantısızmı yorumlarınızı bekliyorum
IMG_20141218_183441.jpg

5 ay öncesine kıyasla kilo almış durumdaysan az ya da çok iyi gidiyorsun demektir. Kalça dar, omuz çatısı geniş, boyun çöp gibi değil daha ne olsun? Yani gelişmeye elverişli bir vücudun var. 5 ay kısa bir süre, bu süre zarfında öğrenilebilecek şeyler çok kısıtlı, daha beslenmeyi dinlenmeyi kaslarını tanımayı öğreneceksin, yıllardır aralıklarla sporun içinde olmama rağmen her gün yeni bir şey öğreniyorum.

5 ay öncesine kıyasla kilo almış durumdaysan az ya da çok iyi gidiyorsun demektir. Kalça dar, omuz çatısı geniş, boyun çöp gibi değil daha ne olsun? Yani gelişmeye elverişli bir vücudun var. 5 ay kısa bir süre, bu süre zarfında öğrenilebilecek şeyler çok kısıtlı, daha beslenmeyi dinlenmeyi kaslarını tanımayı öğreneceksin, yıllardır aralıklarla sporun içinde olmama rağmen her gün yeni bir şey öğreniyorum.
Yorumunuz için çok tşkr ediyorum 5 ayda 8 9 Kilo aldım salonda değil evde çalışıyorum(60 kiloluk ağırlık setim var) sürekli bu siteden bişeyler öğrenmeye çalışıyorum bunun dışında hiç bir hocadan destek almıyorum.

evet bayaa orantisiz

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Orantısız olmasını neye bakarak söylediniz belin ince olması omuzların geniş olması yani V form sizce orantısızlık mı ? Arkadaşın sadece hacim alması lazım ben bir orantısızlık göremiyorum tam tersine genetik olarak şanslı buluyorum belin ince olması bir şanstır.

Orantısız olmasını neye bakarak söylediniz belin ince olması omuzların geniş olması yani V form sizce orantısızlık mı ? Arkadaşın sadece hacim alması lazım ben bir orantısızlık göremiyorum tam tersine genetik olarak şanslı buluyorum belin ince olması bir şanstır.
Baran bey yorumunuz için teşekkür ederim. Sizi sürekli takip ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum. Sizden bu yorumu almak beni çok mutlu etti..

ben bu cevabı sorduğu soruda ciddi olmadığı için verdim.. neyin nereye orantısızlığını sormuş ne demek istemiş belli değil öyle soruya böyle cevap nedir yani nerede ki orantısızlığa bakalım...

Belim ince üst tarafta geniş olduğu için bazı arkadaşlarım vücudun çok Orantısız dedi.. Bukonuda aklıma takıldı sizlere sormak istedim. Bu sporda daha yeniyim dalgasına yorum yazacağnıza ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgi verseydiniz daha anlamlı olurdu..

Back
Yukarı