kalpyangini
Üye
İşte senelerce yağ bağlamış vücudum.
yaş 20
boy 177cm
kilo 76kg
bel 101cm
yağ oranım oldukça yüksek. bel çevresi - göbek - baldırlar - kalça yağ dolu.
amaç : vücut yağ oranını azaltmak, bodybuilding gibi bir amacm yok.
Günlük yediklerim ve yaptıklarım (yediğim şeyleri pişirirken 1 gram yağ eklemiyorum içindeki yağ neyse o var sadece)
1'de kalkıyorum. 2 gibi kuru fasülye ve bulgur pilavı yiyorum biraz da yoğurt.
saat 3te 1 adet haşlanmış patates
4te 40 dakikalık cardioya başlıyorum. 10 dakikası koşu (nabız 155 oluyor) 30 dakikası hızlı yürüyüş (nabız bu sırada 130-140 arası) (haftanın 5 günü)
5.50 1 elma
7.00 da akşam yemeği, 1 hindi burger 1 kepek ekmek domates salatalık lor peyniri
9.00 1 elma 2 kayısı
ve gece 3te yatış
---------
cardio dışında ise yaptıklarım şunlar (cardio öncesinde yapıyorum ve 1 gün yapıp ertesi gün ara veriyorum)
kalça için
3x10 Glute Kickbacks
3x10 Butt-Lift Bridge
karın için
2x10 Reverse Crunch
2x6 Crunch
2x6 Cross-Body Crunches
3x15 Dumbbell Side Bends
bu konularda fazla bilgili değilim her türlü öneriye açığım. hareketlerden bazılarını çıkarmak/ eklemek gerekiyorsa ya da set sayısını değiştirmek gerekiyorsa söyleyin lütfen.
teşekkürler
yaş 20
boy 177cm
kilo 76kg
bel 101cm

yağ oranım oldukça yüksek. bel çevresi - göbek - baldırlar - kalça yağ dolu.
amaç : vücut yağ oranını azaltmak, bodybuilding gibi bir amacm yok.
Günlük yediklerim ve yaptıklarım (yediğim şeyleri pişirirken 1 gram yağ eklemiyorum içindeki yağ neyse o var sadece)
1'de kalkıyorum. 2 gibi kuru fasülye ve bulgur pilavı yiyorum biraz da yoğurt.
saat 3te 1 adet haşlanmış patates
4te 40 dakikalık cardioya başlıyorum. 10 dakikası koşu (nabız 155 oluyor) 30 dakikası hızlı yürüyüş (nabız bu sırada 130-140 arası) (haftanın 5 günü)
5.50 1 elma
7.00 da akşam yemeği, 1 hindi burger 1 kepek ekmek domates salatalık lor peyniri
9.00 1 elma 2 kayısı
ve gece 3te yatış
---------
cardio dışında ise yaptıklarım şunlar (cardio öncesinde yapıyorum ve 1 gün yapıp ertesi gün ara veriyorum)
kalça için
3x10 Glute Kickbacks
3x10 Butt-Lift Bridge
karın için
2x10 Reverse Crunch
2x6 Crunch
2x6 Cross-Body Crunches
3x15 Dumbbell Side Bends
bu konularda fazla bilgili değilim her türlü öneriye açığım. hareketlerden bazılarını çıkarmak/ eklemek gerekiyorsa ya da set sayısını değiştirmek gerekiyorsa söyleyin lütfen.
teşekkürler