• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Varokav Adım adım ilerleme Fotoları

varokav

Üye
Akşam antremanı sonrası 09.09.2012

2012-09-09-335%5B1%5D.jpg

2012-09-09-342%5B1%5D.jpg

Son düzenleme:
şu anda yavaş yavaş gelişme aşamasındayım. ilk başladığımda 115 kg olduğumu belirteyim şu an 100 kg dayım. yeni setlerle çalışmaya başlayacağım yakında bakalım. başlayalı 3 ay oldu. 8 ay öncede kilo vermeye başladım. ilk 5 ay kilo verme ile geçti son 3 ay ise vücut geliştirmeye aksatmadan devam etmeye çalışıyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:34 ----------

gögüs için bu fotoyu koyuyorum. nasıl oluyor
2012-09-09-303%255B1%255D.jpg
mu gelişme acaba?

KİLO 100 --

ne güzel sevindim sizin adiniza vücut gereksiz su tutuyor ( surattan belli oluyor ) gibime geldi bence biraz daha yağ ve su kaybı yaşamalisiniz.

Kıllardan pek görünmüyor ama ufaktan şekillenmeye başlamiş

koltuk altı yağ bezeleri ile ilgili ne yapabilirim çok yavaş gidiyor zamanla düzelirmi?

Bezeler ile ilgili tek yapabileceğim yorum uzman bir doktora görünmeniz olacaktır . Doktor olmadığımız için bezeler hakkında yorum yapamıyacağım ama yağ oranı azaldıkça kaslarınız daha belirgin olmaya başlayacaktır.

bezeden ziyade yağlanmadan oluşmuş birikim gibi kilo verdikçe azalıyor. yağ bezesi olmayabilir değilmi?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:48 ----------

BB (VG) YE BAŞLAMADAN ÖNCESİ FOTOLARDAN BAZILARI

2012-04-29-882.jpg

2012-05-05-1008.jpg

2012-04-11-589.jpg

hocam benim idolum sizsiniz yaa ben sizin onceki fotograflarınızı hatta blogunuzuda gordum antrenman sonrası kutu sutu kafanıza dikmissiniz espri bi yandan bu ise gonul vermeniz bi yandan zevkle takip ediyorum sizi :)

Ben burada kaslı vucüt göremeim buda şundan kaynaklanıyorki vücudunuz dolgun biraz kilo vermelisiniz :)

Bicepsler dışında pek birşey göremedim ben.

demek ki bir anda fotograf atma meselesi(istegi)nin yaşla bir alakası yok.biraz daha sabırlı olun derim daha güzel yorumlar gelir

zamanla daha iyi olacaktır
azim bile tebrik için yeterli
tek uyarım bilinçli ve abartmadan çalışmanız olacaktır.

forumda gelişim fotolarınızı defalarca başlık açarak yayınlamayınız!! ayrıca fotoları kaldırmışsınız..başlık havada kalmış..

Back
Yukarı