Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
VE NEFESLER TUTULSUN İŞTE GELİYOR ASRIN PAYLASIMI GELİYOR...
akçakaya arkadaş sana katılıyorum çok güzel demişsin antrenman mı atalım yoksa kusalım mı anlamadım gitti adamlar hem ter kokuyo hem de terliklerle antrenman atıyolar salon köpek ölüsünden de beter
keske böyle bir hatun olsa partnerimiz hem kiloları daha iyi basarız havaya gireriz hem de süt kokar bu hatunlar
bunlar benle dumbell die oynar ama olsun onada razıyım gerçi bi rivayete göre testo kullandıklarından dolayı onlar da bizden sayılrır kadınların erkeğe göre kas oranı % 40 e bu işin ne kadar zor olduğunu bilen adamlarız bu kasları nasıl yaptıklarını düşünsenize
sporcu kizlar baska oluyo.. su poponun kalkik durusuna bakarmisiniz ne de dinc ne de guzel duruyor.. keske tum kizlar boyle olsa ama ulkemizde cok nadiren gorebiliyoruz boyle kizlari.. geneli dumduz vucut hatlar belli degil gogusde olmasa kiz demeye saht lazim ben istemiyorum kardes kiz dedigin boyle olacak.
walla abicim dierleri ne der bilmem ama cıt kırıldım kızlarla cıkmaktansa bole bi kızla cıkmayı tercih ederim paylasım ıcın cok tesekkurler bro hespıde bırbırınden guzel