Verilen kilo nasıl korunur? şaşırtıcı bir yazı

1 gun body 1 gun kardıo yaptım ve diyet yaptım yorucuydu ama kurtuldum kılodan yagsız yıyordum yemeklerı ve aburcubur keısnlıkle yemıyordum sütlü tatlılarıda haftada 1 kere yıyordum sımdı bıraz ipin ucunu kaçırdım ama kılo almadım hala ama boyle gıderse alabılırım :D

nasıl verdiğimi anlatan bir konu açmadığım ıcın ve resımler cekmedıgım ıcın hala kendımıa ffetmıyorum pişmanım açıkcası hıc zayıflıycagımı sanmazdım ondan reısmde çekmedım daha sonrada zayıflayınca hıc aklıma geldı ama sımdı dıyorum keske öncesi sonrası yapsaymısım

Dostum bende yaklaşık 1,5 sene önce 99 kilodan 76 kiloya geriledim çok sıkı bir diyet yaptım ve sporumu aksatmadım fakat ramazan ayında düzensiz besleme ve tatlıya olan bağımlılığım ile biraz ipin ucunu kaçırdım hiç kilo almadığımı fark ettim ve kendimi vücudumun alıştığına artık kilo almayacağına inandırdım 1 ay kadar istediğim türde abur cubur yedim kilomda oynama olmadı 1 aydan sonra vücut tekrar yağlanmaya başlayınca diyet yapma ihtiyacı duydum 2. ay sonunda 11 kilo aldığımı fark ettim. bu şekilde beslenme bir hataydı fakat kilo almayışıma güvenmiştim. kısacası demek istediğim sakın kilo almıyorum diye ipin ucunu kaçırma ...

NOT: spora hiç ara vermediğim halde 11 kilo almış vaziyetteyim. birde spor yapmasaydım :) vay halime

Back
Yukarı