Vermiceeeem vermicem benim degil mi vermicem. UYARI: Yüksek dozda Kezbanus içerir :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NacHo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahahaha :D bi yerde denk gelmiştim baya güldürmüştü yine videoyu attığın iyi oldu elimizin altında olsun :D

Bunun birde 1 saatlik versiyonunu yapmislar devamli tekrar ediyo fena degil guzel gidiyo :D

Şimdi kezban falan diyosunda kendin yakışıklıktan ölüyor musun?İnsan önce kendini eliştirmeli bence gayet hoş bi kadın eğlenmek için güzel de bi video hazırlamış fenada değil.
İyi forumlar,,,İyi eğlenceler

Şimdi kezban falan diyosunda kendin yakışıklıktan ölüyor musun?İnsan önce kendini eliştirmeli bence gayet hoş bi kadın eğlenmek için güzel de bi video hazırlamış fenada değil.
aynen çok tatlı ve güzel bi ablamız bencede keşke onun yaşında olup tanışsak demedim değil hani ilk izlediğimde :)

''Kezban'' kelimesinin kullanımında genel olarak tipe hakaret yoktur zaten
Günümüzdeki kullanımı "tipsiz kız,kaşları birleşik olan kız,kıllı kız,daha çok tipsiz insanlar için kullanılır.

Günümüzdeki kullanımı "tipsiz kız,kaşları birleşik olan kız,kıllı kız,daha çok tipsiz insanlar için kullanılır.

Yöreye göre değişiyor demek. Bizim bölgedeki manası o değil . Türk dil kurumu bi standart getirirse artık onu uygularız :)

Back
Yukarı