Verseca Uğur Kocatürk Boy 185, Kilo 83, Yaş 27. (Soğuk Vücut)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerden geldi? Hem adama salla adamı yadırga kimse seni yadırgamasın ne güzel iş. :)

Benim tek söyleyebileceğim çok fazla şişirmek gereksiz. Hantallık yapıyor. Yüzücü ya da koşucu fiziği her zaman tercihimdir.

Bende evde kendim yapmaya çalışıyorum ama gerçekten çok zor.

Yemeğe harcanan para için diyebileceğim maalesef israf. Yumurta akı tozu protein tozu kullan. Antrikotları bize gönder. :)

Kolay gelsin [emoji12]

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baba protein tozu 1 kutu kullandım. Ama hiç semedim. Et yemek daha güzel ya lezzetli en azından ve daha komplex besinler barındırıyor ben suplementlerden vazgectim artık :)

20170916_185319.jpg
20170916_185430.jpg
20170916_185140.jpg
20170916_190512.jpg
20170916_190425.jpg

@verseca başkan antrenman programını atar mısın ?[DOUBLEPOST=1505513608][/DOUBLEPOST]
Bu vücut geliştirme işinden sonra hayatları değişenler var o yüzden her türlü ilacı supplementi her türlü yemeği eşşek gibi yemek zorundalar :D
antreman programım yok aga. sadece bölge sıralaması var. haftada 7 gun.

Pazartesi: Omuz
Salı : kanat
carsamba : memeler
perşembe : hamstrıng + calf
cuma : bel ve karın bolgesı
Cumartesi : biceps triceps
pazar : quadriceps + kalça

ben trapez çalışmıyorum cunku aşırı buyuk mememde buyuk aslında onuda calısmıcamda sekilleri istedıgım gıbı degıl tam. trapezi 1 hareeket omuz gunu 1 harekette kanat gunu araya serpiştiriorm. bide hamstring gunlerı deadlift yaparken ondada baya çalışıyor trapez. yetiyor onlar

Kısa sürede sağlam beslenme ve sıkı antrenmanla çok fazla gelişme katetmişsin tebrikler, yarışmalarda da bu hırsı görmek isteriz
Bu ara paradan kasıyor cok rahatlıycamda biraZ sabretmem lazım. Sağol dostum.
Kısa sürede sağlam beslenme ve sıkı antrenmanla çok fazla gelişme katetmişsin tebrikler, yarışmalarda da bu hırsı görmek isteriz
ya bana Serdar Aktolga tarzı türk müsabık olmuş bişiler başarmış biri lazım elimden tutucak uçucaz. benım kafa kırık bıraz yaşımda iyi kurtarır. ben kendı ustume deneye deneye kevgire çeviririm kendimi bu yanlış olur hem zaman kaybı hem buyuk sıkıntılara yol acabılır. para mara degıl sadece şampiyonluk ıcın bır müsabık sporcu olsa yanımda eğitse benı koyar gecerım harbı bak[DOUBLEPOST=1505583030][/DOUBLEPOST]bizim salon buyuk geliyor 1 2 tane lale var özel egıtım yok pt o bu şu hayatta işim olmaz. parayla olcak iş degıl bu iş. adam bana inancak bende gozumu kapatıp güvencem bır yola beraber cıkcaz Allah ne verdıyse yardırcam. madddi imkanlarımda var hele 2 sene sonra kralın oğluyum A:SD:SD

ağırsağlam furkan bunu yapıyor ama belli bir ücret karşılığında heralde özügr mustafa geldeç-Baran Kalaycı bunların 3 ü de bunu para karşılığı yapıyor ve hepsi biyerlere gelmiş bir bak istersen

ağırsağlam furkan bunu yapıyor ama belli bir ücret karşılığında heralde özügr mustafa geldeç-Baran Kalaycı bunların 3 ü de bunu para karşılığı yapıyor ve hepsi biyerlere gelmiş bir bak istersen
onlar cöp ya benım ıcın bana hard bodybuilder lazm ve para karsılıgı yapmıcak. afedersın ama anasını nıkahı gıbı anabolizan alcam para karsılıgı yapcak adama teslım edermıyım kendımı ıntıhar olur[DOUBLEPOST=1505587625][/DOUBLEPOST]hard lar 12 ay kür yapıyor. bı teknık varda adı aklıma gelmedı sımdı ıngılızceydı. xxx and xxx dilimin ucunda. neyse onu yapmam lazım ki o hayvanlarla yarışabıleyım. onuda sanmıyorum youtuber adamların yapcagı ıs degıl harbı bu boku yemıs yutmuş adam lazm[DOUBLEPOST=1505587791][/DOUBLEPOST]aaha geldı blust and cruise diye bişi var. mesela 4 ay agır gırıorlar blust dıorlar ona bam gum steroide asılıolar 2 ay dınlendırıyorlar yalnız dınlenmede dozajı azaltıyor komple bırakmıyorlar hıc aralıksız bunu döngü olarak dusun 4 2 4 2 4 2 4 2..... sımdı boylesıne rıskı islere kendımı nasıl teslım edıyım hard bodybuilding yapmamış avrupada yarısmamıs amerıkada yarısmamıs adamlara. bı defa en az 120 kg ı görmüş olması lazm karsımdakı adamın yoksa guvenemmem abı direk ölürüm yada karacıger böbrek elımde sitede bole bole oldu ben işi nasıl duzeltcek dıe baslık acar ağlarım :D[DOUBLEPOST=1505588380][/DOUBLEPOST]yanı aga düşünsene ben bır hayal uğruna canımı tehlikeye atıcam üstüne harcadığım paranın haddi hesabı olmayacak ama yanımdaki yoldaşım benden beklentı ıcınde maddı bısı beklıcek ve bız aynı yolda olcaz ne kadar guvenılır bence sıfır. o işten bi cacık çıkmaz. bak jay cutler phill heats a bı el attı neler oldu para beklentısıyle atsa başka bırı phile nabbada sondan 1. olurdu belkı :)

Son düzenleme:
onlar cöp ya benım ıcın bana hard bodybuilder lazm ve para karsılıgı yapmıcak. afedersın ama anasını nıkahı gıbı anabolizan alcam para karsılıgı yapcak adama teslım edermıyım kendımı ıntıhar olur[DOUBLEPOST=1505587625][/DOUBLEPOST]hard lar 12 ay kür yapıyor. bı teknık varda adı aklıma gelmedı sımdı ıngılızceydı. xxx and xxx dilimin ucunda. neyse onu yapmam lazım ki o hayvanlarla yarışabıleyım. onuda sanmıyorum youtuber adamların yapcagı ıs degıl harbı bu boku yemıs yutmuş adam lazm[DOUBLEPOST=1505587791][/DOUBLEPOST]aaha geldı blust and cruise diye bişi var. mesela 4 ay agır gırıorlar blust dıorlar ona bam gum steroide asılıolar 2 ay dınlendırıyorlar yalnız dınlenmede dozajı azaltıyor komple bırakmıyorlar hıc aralıksız bunu döngü olarak dusun 4 2 4 2 4 2 4 2..... sımdı boylesıne rıskı islere kendımı nasıl teslım edıyım hard bodybuilding yapmamış avrupada yarısmamıs amerıkada yarısmamıs adamlara. bı defa en az 120 kg ı görmüş olması lazm karsımdakı adamın yoksa guvenemmem abı direk ölürüm yada karacıger böbrek elımde sitede bole bole oldu ben işi nasıl duzeltcek dıe baslık acar ağlarım :D[DOUBLEPOST=1505588380][/DOUBLEPOST]yanı aga düşünsene ben bır hayal uğruna canımı tehlikeye atıcam üstüne harcadığım paranın haddi hesabı olmayacak ama yanımdaki yoldaşım benden beklentı ıcınde maddı bısı beklıcek ve bız aynı yolda olcaz ne kadar guvenılır bence sıfır. o işten bi cacık çıkmaz. bak jay cutler phill heats a bı el attı neler oldu para beklentısıyle atsa başka bırı phile nabbada sondan 1. olurdu belkı :)

Kimse hayrına yapmaz da gerçek bir hoca istiyorsan Polat Yücel var şampiyonaların hocası :D

Bence streoid kullanmış( yanlış anlaşılmasın kullanlara kesinlikle bir sözüm yok) Çünkü kullanmadan bu kadar kısa sürede gelişim imkansız gibi bir şey.

Serdar abi yardımcı olabilir belki. Yada onun tavsiye ettiği Gültepe de star gym var. Orayı bir araştır.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar abi yardımcı olabilir belki. Yada onun tavsiye ettiği Gültepe de star gym var. Orayı bir araştır.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz daaha malı meydana çıkartıyım sımdı gıtsem adam der dalgamı gecıosun :D[DOUBLEPOST=1505605512][/DOUBLEPOST]aslında hocaların hocasını tanıyorumda yanına gıtmeye utanıyorum ve aynı sehırde deıliz :S

Son düzenleme:
O çocuk hakkaten iyi. Cenk hocaya güvenebilirim. Ya iişin aslı kardeş beslenme antreman istemiyorum bana steroid miş growthmuş bunları cok iyi bilen biri lazım. Antreöan beslenme lazm bile deil ikisinide iyi yapıorum kendimi tanıyorum ne yarıor ne yaramıor c

O çocuk hakkaten iyi. Cenk hocaya güvenebilirim. Ya iişin aslı kardeş beslenme antreman istemiyorum bana steroid miş growthmuş bunları cok iyi bilen biri lazım. Antreöan beslenme lazm bile deil ikisinide iyi yapıorum kendimi tanıyorum ne yarıor ne yaramıor c
o konularda gördüğüm en bilgili insanlardan birisi https://www.instagram.com/fitnesscoachbeytullahguray/ şansını dene istiyorsan youtubede ilaçlar ile ilgili videoları da mevcut nasıl olmalı neler olmalı başlangıç bitiş süreçleri var https://www.youtube.com/channel/UC5MWCQkXIRpIDCfs0ROuxKg/videos
çok değerli bilgiler veriyor gerçekten

Kardeş genetigin iyi ama türkiye de o işler olmaz abd de doğman lazımdı. Burada vg işi ile uğraşıp para kazanan yok çoğu ek is yapiyor. Sadece görüntü ayrıca sagliklarindan da oluyorlar. Benim bir akrabam yarismalara falan katiliyor steroid de tabi kullaniyor. Ek is olarak guvenlik gorevlisi maaşını buna yatiriyor. Adam 35 yaşında

o konularda gördüğüm en bilgili insanlardan birisi https://www.instagram.com/fitnesscoachbeytullahguray/ şansını dene istiyorsan youtubede ilaçlar ile ilgili videoları da mevcut nasıl olmalı neler olmalı başlangıç bitiş süreçleri var https://www.youtube.com/channel/UC5MWCQkXIRpIDCfs0ROuxKg/videos
reis adam fitness cı gıbı geldı bana kilosu düşük ben mesela 120 130 kılolara dayandığımda o kılolarla alakalı hıc bı bılgısı olmayacak. 120 kg a ben kendım de cıkarm mesela ılac alıp rastgele bıle kullansam ama o kılodan sonra ne olcak onu bılmıorm

bir ara takip ediyordum şu videosundan sonra izlemeyi bıraktım
köküne kadar ilaca bulaşmış olduğu halde 5yıllık natural gelişim diye video yapmıştı
ondan sonra abonelikten falan çıktım,ilaç kullanması beni alaka etmez ama böyle bir yalancılığa tahammül etmek mümkün değil
videolarda falan kafasıda hiç yerinde değil tahminimce uyuşturucu madde de kullanıyor kullanan kişileri gördüğüm için eminim

bir ara takip ediyordum şu videosundan sonra izlemeyi bıraktım
köküne kadar ilaca bulaşmış olduğu halde 5yıllık natural gelişim diye video yapmıştı
ondan sonra abonelikten falan çıktım,ilaç kullanması beni alaka etmez ama böyle bir yalancılığa tahammül etmek mümkün değil
videolarda falan kafasıda hiç yerinde değil tahminimce uyuşturucu madde de kullanıyor kullanan kişileri gördüğüm için eminim
dün tüyapta bir yarışmada 4. olarak derece almış

yarışma öncesi bu formu görünce zaten bir çok şeyi açıkladı. ayrıca saçlarındaki dökülme git gide artıyor adamın buda ayrı bir belirti. ama karakteri yalan söyleyip söylememesi için diyecek birşey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı