Verseca Uğur Kocatürk Boy 185, Kilo 83, Yaş 27. (Soğuk Vücut)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dün tüyapta bir yarışmada 4. olarak derece almış

yarışma öncesi bu formu görünce zaten bir çok şeyi açıkladı. ayrıca saçlarındaki dökülme git gide artıyor adamın buda ayrı bir belirti. ama karakteri yalan söyleyip söylememesi için diyecek birşey yok.
Baba o kurulukta biri ilaçsız olma ihtimali sıfırya saçı falan boşver damarların genişliğine bak. Niye ilaç kullanıp gizlerler kafam basmıyor.. eskiden cahildik 2000 li yıllarda kandırabiliyorlardı şimdi yoldaki adama sorsan kimin ilaç olup olmadıgı bir bakışa cözer yani

şu sebeple yalan söylüyorlar Türkiyede spor yapandan çok, yapmayan var, hatta yapmayanların sayısı yapanların sayısını 20 ye 30a katlayacak seviyede
ilaçlı olduğunu söylerse hem takipçi potansiyeli azalıcak hemde kendisini ciddi manada takip edenlerinde artık gözünde değeri düşecek
o ilacı aldıktan sonra dedemde kas yapar ilaç alıpta video karşısına geçip şu hareketi böyle yap şöyle yap demenin hiç bir mantığı yok
ben eskiden ilk 1.yılımda genetiğimin kötü olduğunu düşünüyordum sonra bir baktım benden daha iyi olarak gördüğüm kişilerin hepsi ilaçlı çıktı hem sosyal medyada hemde bizzat salonda yakından tanıdığım kişilerden
salonda benden 6 ay önce spor yapan bir çocuk vardı kas kütlemiz hemen hemen aynıydı ancak yağ oranı çok düşüktü bende şaşıyordum ne genetikler falan var diye adam 5.küründeymiş sonra kendisi anlattı
bunları gördükçe genetiğimin kötü olmadığını hatta tam tersi çok iyi bir genetik yapıya sahip olduğumu keşfettim adamların ilaçla yaptığı kütleye neredeyse aynı sürede ilaçsız geldiğimi farkettim bazen herşey göründüğü gibi olmuyor

Beslenme ve antreman hersey ya. Ben şuan doğru antrenmanı buldum kendim için doğru olanı max 40 50 dk. Set araları 1 sn bile durmuyorum sadece ağırlığı deiştiriyorum o bnm dinlenmem oluyor. Beslenme işinide buldum 6 öğün ideal ara öğünsüz 6 ana öğün yapıyorum. Her birinde 30 40 gram protein alıyorum son günlerde baya canavarlaştım. Ne zaman dursa buyume direk koycam steroidi. Saklama maklama yok bende zaten tr deki yarışmalarda umrumda değil direk nabbaya katılcam ordan tırmanmayı deniycem. Orası illegalin serbest oldugu bi yermiş. Böle antrenörlük hikayeleride olmaz bende ne yiyip içiosam söylerim. Deneyen dener ve sonuc alamaz muhtemelen herkesin metabolizma genetiği farklı :) bu arada göbeğim büyüdü ya yine tırsıom steroidsiz yakamıycam bn bu yağları anlaşılan

Beslenme ve antreman hersey ya. Ben şuan doğru antrenmanı buldum kendim için doğru olanı max 40 50 dk. Set araları 1 sn bile durmuyorum sadece ağırlığı deiştiriyorum o bnm dinlenmem oluyor. Beslenme işinide buldum 6 öğün ideal ara öğünsüz 6 ana öğün yapıyorum. Her birinde 30 40 gram protein alıyorum son günlerde baya canavarlaştım. Ne zaman dursa buyume direk koycam steroidi. Saklama maklama yok bende zaten tr deki yarışmalarda umrumda değil direk nabbaya katılcam ordan tırmanmayı deniycem. Orası illegalin serbest oldugu bi yermiş. Böle antrenörlük hikayeleride olmaz bende ne yiyip içiosam söylerim. Deneyen dener ve sonuc alamaz muhtemelen herkesin metabolizma genetiği farklı :) bu arada göbeğim büyüdü ya yine tırsıom steroidsiz yakamıycam bn bu yağları anlaşılan
set aralarında dinlenmiyorsan adam gibi çalışmıyorsun ben burdan bunu anladım adam son videosunda ilaç kullandı zaten yalan söylemiyor[DOUBLEPOST=1505761812][/DOUBLEPOST]bu arada doktor testine girmeden ilaç kullanan bence gerizekalıdır protein tozu kullanan da sağlığıyla kumar oynar bağırsak kanserlerinin nedenlerinden biri fazla protein alınımıdır ha bu proteini ister protein tozuyla almışın ister etle ikisindede risk var ve bazı hastalıklar fazla protein alınımından kaynaklı oluyor bu da farketmiyor protein tozu ya da et birde günde 4 ölçek protein tozu kulllananlar var 4 ölçek protein tozunda markaya göre değişmesiyle birlikte bazı markalarda 140 gram proteine kadar çıkıyor bu adam yemekleriyle falan filan 200-250 gram civarı protein alıyor ve bu adam 70-75 kilo fazla su içerseniz bile zehirlenirseniz bu tip şeyleri kullanmadan önce doktor kontrolüne girmek lazım

Kankiler onu bunu boşverinde şimdi quadriceps calıştım ilk defa ağır girdim ve benden bi bok olmaz buna karar verdim cünkü katlancağım acılar değildi ağladım gözümden yaş geldi calışırken. Tövbe benden bi cacık olmaz bn artık plaj vücutcusuyum manita tavlıycam six pack i cıkartıp :D

set aralarında dinlenmiyorsan adam gibi çalışmıyorsun ben burdan bunu anladım adam son videosunda ilaç kullandı zaten yalan söylemiyor[DOUBLEPOST=1505761812][/DOUBLEPOST]bu arada doktor testine girmeden ilaç kullanan bence gerizekalıdır protein tozu kullanan da sağlığıyla kumar oynar bağırsak kanserlerinin nedenlerinden biri fazla protein alınımıdır ha bu proteini ister protein tozuyla almışın ister etle ikisindede risk var ve bazı hastalıklar fazla protein alınımından kaynaklı oluyor bu da farketmiyor protein tozu ya da et birde günde 4 ölçek protein tozu kulllananlar var 4 ölçek protein tozunda markaya göre değişmesiyle birlikte bazı markalarda 140 gram proteine kadar çıkıyor bu adam yemekleriyle falan filan 200-250 gram civarı protein alıyor ve bu adam 70-75 kilo fazla su içerseniz bile zehirlenirseniz bu tip şeyleri kullanmadan önce doktor kontrolüne girmek lazım
baba valla bizim salonda müsabık vücutçu var adamla antreman yaptık 40 yasında ama 16 yasından berı calısıomus adamı bayılttım serefsizim s.git mk delisi dedi :D agzıda bozuk :D:D:D[DOUBLEPOST=1505766470][/DOUBLEPOST]
Reis hayallerimizle oynama ya. O kadar umut verdin bize vazgeçmek olur mu hiç :D
dur kanki düzelir psikolojim suan cok bozuk. ayıptır demesı bagsurum cıktı diz kapaklarım cok pis oldu bıde antreman sırasında cektıgım o acı leg extension mudur nedır o maakınada yukarda beklettim bacağımı düz halde yani orda cektıgım acının tarifi yok bide artislik yaptım geri vites yapıp yapamam demedım hocaya basımda bekledı lale gitmediki yaptım 5 set ama tarifi yok tarifi o acının ama erkeklıge bok surmedım ağlaya ağlaya yaptım D::DAS:D:

Leg extension yaparken üstte kilitleyip bekleme çapraz bağlara fazla stres biner. Sonra en ufak rotasyonda eline alırsın dikkat et ona :D
DEMEKKi ondan ağrıyor dizlerim :S abi canım cok yandı şimdide deişik bi acı var aşırı deıl yanı sakatlık olmadı ama olcak kıvama gelmıs sınırlarda yuzmusum galıba

Uğur reyiz phil heath ilk kez 31 yaşında mr.olimpia oldu. Yani daha temiz 5 yılın var o seviyeye gelmek için. 5 yıl süre tanı kendine o seviyeye cik sonra seri yaparsın 10x mr olimpia uğur Kocatürk heyt be. Bu genetikle olur bence.

Uğur reyiz phil heath ilk kez 31 yaşında mr.olimpia oldu. Yani daha temiz 5 yılın var o seviyeye gelmek için. 5 yıl süre tanı kendine o seviyeye cik sonra seri yaparsın 10x mr olimpia uğur Kocatürk heyt be. Bu genetikle olur bence.
Aga kai Greene unutmayalım 1. Olmasda 40 yaşında hala taş adam :) iştahım geldi şuan. Ya benim asıl sorunum şu babamın durumu iyi abimle malı bölüştürcem dedi onu bekliyorum tahminim 1sene en fazla. Şimdi bu işler parasız olmaz. 7 binlira kadar kira gelirim olcak işte bide 1000 2000 de ben alsam bi yerde calışıp anca bişiler yapabilirim. Ama o gün gelene kadar yapabilceğimin maddi manevi ne bilim mental anlamda zorlıycaz bu da alt yapım olcak. Deniycez naturalde kendime güveniyorum bunu gördüm ama ilaçlara ne tepki vercek belki ilk küre gircem 1 2 kg anca kas artıcak böle bişi olursa zaten bırakıcam direk bu sevdadan vazgeçicem mecburen. Mr olympia işi zor ya bn inanmıyorum oraya başarıyla geldiklerine torpil lazımm bence ve kendinden ödün vercen. Amerikanın kölesi olmak zorundasın. Onları temsil etcen. Bende böle bişi yapmam. 1. Gectim o yarışmaya cıkmak bile bunları gerektirir. Bnm hedef serdar aktolganın 1 tık üstü bi arnold classicte 1 kere yarışsam kafi sonra son verirdim kndmi ilaçlarla sakat bırakmak istemem :)

uğur reis o 7bin lira kira gelirinle ticarete atıl uzaktan pt falan da ver et alırken kazıklanma et ve balık kurumundan al daha ucuz orda türkiyenin ilk mr olimpiası uğur Kocatürk olursun

uğur reis o 7bin lira kira gelirinle ticarete atıl uzaktan pt falan da ver et alırken kazıklanma et ve balık kurumundan al daha ucuz orda türkiyenin ilk mr olimpiası uğur Kocatürk olursun
Zaten ticaret yapıozda ben bıktım ya 16 yaşında falan geldim dükkan ne sosyal hayat var ne bişi.
Bu arada istanbulda olanlarla buluşak ya iyi olur. Birde ben bunu 2000 li yıllarda yapmıştım. Forumda arkadaşlarla link bulursam atarm fotolarımızda vardı[DOUBLEPOST=1505841856][/DOUBLEPOST]https://www.bodyforumtr.com/threads/İstanbul-forum-buluşması.23697/page-7#post-247540

Son düzenleme:
bu linkte konuşmalar var mjacksonwithus ve stonebabybody benım. mjacksonwithus hesabım ılk hesabımdı 2004 falan uyelııgım :D ban yeme sebebımde sıte yonetımıyle cekısen birine olan hayranlığım.[DOUBLEPOST=1505848172][/DOUBLEPOST]ama buluşma resımlerını bulamadım ya. bu sıtedekı ılk buluşmaydı 6 kışı toplanmıştık yanlış hatırlamıyorsam ve 1 kışı benım karsı komsummus ama orda görünce şaşırdım A:SD:AD hıc haberım yoktu sürpriz olmuştu. ozamanlar bu sıte cok guzeldı gerçekten cıvıl cıvıldı. insanın ağırlık demırlerını kemıresı gelıcek gaz alabılıyordun sıteden.

Reis sen değişik adamsın ama muhabbetin güzel ha :D biraz ruh hastasısın ama olsun o kadar hahahahah
baba ozaman o buluşmanın fotolarını bulsana. taksimde buluştuk aratırken taksim yaz buluşma yaz. 2009 yada 2008 yılıydı en fazla resimlerımı merak ettım hatırası varda bulamıyorum. forumda vardı arıorm yok çıkmıyor. konuşmalar var ama resımlerın olduğu farklı bır konu açmıştı despot mu ne dıye admin vardı o açmıştı taşımıştı yanı resımlerı yeni konuya bı bakı ver be taşanı boynuma doluyam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı