TurTaa
Yeni Üye
Arkadaşlar bundan sene önce body e başladığımda ,çok cılız bir çocuktum,ilk 3 aydan sonra vücudum yerine oturdu.sonraki 3 ay neredeyse hiç beslenmeden çalıştım,1 gram bile kas yapamadım.Fakat şuan 2 aydır,günde 3 öğün yiyorsam,2 öğünümde de protein tozu içiyorum.yani toplam 5 defa beslenmiş oluyorum günde.
Yanaklarım beni çirkin gösterecek biçimde doldu,göbeğim çıktı.
Devamlı yediğim şeyler,kahvaltıda 5 yumurta beyazı+1 yumurta sarısı+peynir zeytin sucuk+konfleks+yulaf ezmesi.
Diğer öğünlerde tavuğun göğsünü yiyorum.
Önceleri mesela,yumurtanın sarısını yiyorken,normal yağlı süt içerken,normal yağlı peynir yerken.
Korktum ve hepsini light yaptım.
Neden bu kadar dengesiz şişmanladım.Haftada 4 kez salona gidiyorum.1.5 saat çalışıyorum en azından. Ben de bir karbonhidrat tozu var,onu da artık kullanmıyorum bu olaydan sonra.Her spora gidişimde 1 kaşık alıyordum sadece,30 gram yani,çok bi şey değil. + creatini 15 gündür kullanıyorum.
lütfen yardım
Yanaklarım beni çirkin gösterecek biçimde doldu,göbeğim çıktı.
Devamlı yediğim şeyler,kahvaltıda 5 yumurta beyazı+1 yumurta sarısı+peynir zeytin sucuk+konfleks+yulaf ezmesi.
Diğer öğünlerde tavuğun göğsünü yiyorum.
Önceleri mesela,yumurtanın sarısını yiyorken,normal yağlı süt içerken,normal yağlı peynir yerken.
Korktum ve hepsini light yaptım.
Neden bu kadar dengesiz şişmanladım.Haftada 4 kez salona gidiyorum.1.5 saat çalışıyorum en azından. Ben de bir karbonhidrat tozu var,onu da artık kullanmıyorum bu olaydan sonra.Her spora gidişimde 1 kaşık alıyordum sadece,30 gram yani,çok bi şey değil. + creatini 15 gündür kullanıyorum.
lütfen yardım