Dün istanbulun en gözde salonlarından birisinde antreman yapma fırsatımız oldu BFTR istanbul olarak ... Salon ismi vermek istemiyorum (zaten bilenler biliyor)
İnanın salonun hali içler acısı , dağınık pis yada eski eşya olduğu için değil ...
Çalışılacak ortam olmadığı için...
Kısaca özetleyeyim....
Biz 7 kişi gittik salona , bir avm nin 4.katında ... Sizi kapıda güler yüzlü hoş genç hanımlar karşılıyor ... Girişteki resimlerde bench yarışmasının resimleri var , açıkçası sanırım o fotoğrafları artık bizimkilerle değiştirirler dün itibariyle
Bu genç hanımlar size üç adet havlu veriyor , banyo ter ve el havlusu olmak üzere , çıkışta teslim etmiyip kirli sepetine atıyorsunuz ... Benim salonda yırtık havluma kurulandığımı düşününce bayağı bir garibime gitti bu havlu durumu
Soyunma odaları , duşlar , salon çok şık ..
Kardio aletleri alt katta , üst katta ise ağırlık istasyonları mevcut...
Eksikler ise,
-Kauçuk bir zemin yok , rahat çalışılamıyor , heryer gıcır gıcır parke .. İSteseniz de dumble ı yere sert vuramıyorsunuz...
-Ağırlıklar plastik ve LBS cinsinden , üzerinde 40 yazan ağırlık sizi yanıltmasın yaklaşık 18 kg...
-İki adet ağırlık sehpası var , onlar da yere çok yakın dumble rowing bile yapamadık doğru düzgün...
-Boş bar yok , deadlift için bench in barını indirdik...
-Danny boy deadlift yaparken salon yıkılıyor sandık

Bir anda tüm ilgi bizim tarafa yöneldi

( Gerçi biz içeri girdikten sonra hep bizdeydi

)
-Sadece bir tane flat bench sehpası var , benim salonumda 4 tane var..
-Yıllık üyelik 2000 TL civarı , aylık 180 civarında oluyor , ben üç ay için 200 TL ödüyorum kendi salonuma...
Ben o salonda çalışıyor olsam , bırakın kütle kazanımını , güç bile kazanamam ...
İnşallah böyle salonlar çoğalmaz...