gokhanalpan
Üye
Vücut gelistirme narsizm midir yani bu spor a başlamadan önce cok sakin ve serbest yaşiyordum ve içki dahi bira şarap ne bulursam içerdim barlardan çıkmazdım ama sanki o zamanlar daha bir mutluydum simdi göbeğim içeri girsin bicepsim 40cm olsun Calflarım kuvvetlensin orası öyle olsun burası böyle olsun deltoid kücük kaldı daha fazla hacim falan derken kendimi cok sinirli hissediyorum sanki özgürlüğümden bir takım tavizler vermek gibi geliyor. yani narsist bir insan gibi oldum bu doğalmı?
yani tyler durden(fight club) ta söylediği gibi kendini yoketmek gerçekten insanın kendini iyi hissettiriyor hatta o gunleri hatirlardiğimda kendimi mükemmel hissediyordum
hatta tyler durdenin örnek verdiği bir mevzu var kendini geliştirmek bir mastürbasyondur diyor yani
bu filmden cok etkilendim açıkçası.
Gecem gündüzüm yokken daha bir özgürdüm
ama simdi beslenme aliskanliklarım ve uyuma saatim var yani 11 de yatıp uyuyorum kafama göre içki içemiyorum yani canım sıkıldı bir şişe şarap deviricem diyemiyorum.
yada ne biliyim mahvolmusken daha mükemmelim şimdi çok süper durumdayım eskiye nazaran ama o eski günlerimi cok özlüyorum
ama ne eskiye dönebiliyorum nede su anda oldugum durumdan memnunum
KENDİMİ BIRAKACAM EN SONUNDA
Kendini gelistirmek bir masturbasyondur KENDİNE ZARAR VERMEK İSE İYİ BİR CEVAP diyor.. Katılıyorum.
Ama arnold babaya da hayranım
yani tyler durden(fight club) ta söylediği gibi kendini yoketmek gerçekten insanın kendini iyi hissettiriyor hatta o gunleri hatirlardiğimda kendimi mükemmel hissediyordum
hatta tyler durdenin örnek verdiği bir mevzu var kendini geliştirmek bir mastürbasyondur diyor yani
bu filmden cok etkilendim açıkçası.
Gecem gündüzüm yokken daha bir özgürdüm
ama simdi beslenme aliskanliklarım ve uyuma saatim var yani 11 de yatıp uyuyorum kafama göre içki içemiyorum yani canım sıkıldı bir şişe şarap deviricem diyemiyorum.
yada ne biliyim mahvolmusken daha mükemmelim şimdi çok süper durumdayım eskiye nazaran ama o eski günlerimi cok özlüyorum
ama ne eskiye dönebiliyorum nede su anda oldugum durumdan memnunum
KENDİMİ BIRAKACAM EN SONUNDA
Kendini gelistirmek bir masturbasyondur KENDİNE ZARAR VERMEK İSE İYİ BİR CEVAP diyor.. Katılıyorum.
Ama arnold babaya da hayranım