Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
VG nin Yanısıra Yüzmeylede Vucut Geliştilebilirmi ?
yazın yazlığa gidicez ve spor salonu imkanım olmıcak. ancak evde şınav çekebilirim. ama neyseki yazlıkta deniz var ve bu yaz full yüzmeyi düşünüyorum. faydası olacağından eminim.
evet yüzerek sağlıklı fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.. deri altı yağlarını eritirsiniz kaslarınız daha sıkı ve belirgin olur.. özellikle omuz ve sırt bölgeniz hacim alır karın ve bel kaslarınız kuvvetlenir..
fakat bu 2 spor dalı farklı disiplenlerdir.. sadece yüzerek hiç bir zaman bir vg ci gibi kütleli bir vücuda sahip olamazsınız..
Eğer kelebek stilde yüzersen omuzlarınında inanılmaz derecede geliştiğini göreceksin ama en zoru da kelebek stil tabi ayrıca kilo problemi olanlar yüzerek terlediğini anlamadan zevkkli bir şekilde kilo verebilirler 6 sene lisanslı yüzdüm buna dayanarak söylüyorum
duyduğum kadarıyla yüzmek vg için yararlı
çoğu kasın çalışması bir yana özellikle bel ve boyun fıtıklarını önlemede yardımı olduğunu da okumuştum
fakat bence off günlerde yüzülmeli