Vgcilar icin yulaf ezmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar herkese iyi forumlar.Beslenme kisminda yulaf ezmesine baktim da herkes nasil yendigini icine neler katip guzellestirdigini anlatmislar.Ama yulaf ezmesini kimler yiyebilir ne zaman yenilir ozellikleri nelerdir?Tesekkurler

Benim anlamadigim tam tahilli yesek nasil olur tadina herkes cok kotu diyor ama herkesde yedigine gore vardir bi onemi ama ne??

yulafı hacım donemındede dıyet donemındede yıyebılırsınız

sadesi cok tatsız geliyorsa benım gibi müsli yiyebilirsiniz sadesi kıyılmış odun gibi geliyorda bana

Sütle karıştırıp protein tozu koyarak yiyorum. Böylece sabah içmem gereken protein tozunu da almış oluyorum. :)

Yorumlariniz icin tesekkur ederim.Ben definisyon donemindeyim ve sabah kahvaltimi su sekilde yapiyorum.Kalkar kalkmaz 0.5 litre oda sicakliginda su ondan sonrasi whey protein tozumu (25gram) sutle karistirip iciyorum.Yarim saat sonra 100 gram mozarrella light yiyorum 100 graminda 130 kcal var ve 20.5 gram protein 5 gram da yag var.Lor peynir bulamadigim icin mecburen bunu yiyorum ve Turkiyede yasamiyorum.3 tane yumurta 1i tam 2si sadece beyazi ve 1 tane domates ve 1 dilim tam tahilli ekmek yiyiorum.Yasim 21 boy 1.76 kilo 72.Yag oranimi bilmiyorum ama cogu yag gitti alt gobekte biraz yag kaldi.Yag olcen tartidan aldim ama daha gelmedi.Simdi karbonhidratta onemli oldugu icin bunu nasil almam gerekir kac gram?Umarim birsey atlamamisimdir simdiden tesekkurler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı