Vira ton balığı

Şok'ta Vera var 5 TL
BİM'de Derya var 5.25 TL

Kapağını açtıktan sonra çıkarmayın. Kapak aşağı gelecek şekilde konserve bir kabın içinde olacak şekilde kapağa iyice bastırın. 2 dk kadar sağlam basarsanız kupkuru oluyor balık yağını bırakıyor.

24 gr proteininiz hayırlı olsun ;)

Şok'ta Vera var 5 TL
BİM'de Derya var 5.25 TL

Kapağını açtıktan sonra çıkarmayın. Kapak aşağı gelecek şekilde konserve bir kabın içinde olacak şekilde kapağa iyice bastırın. 2 dk kadar sağlam basarsanız kupkuru oluyor balık yağını bırakıyor.

24 gr proteininiz hayırlı olsun ;)

Yağı ile birlikte proteinini de bırakmaz mı? :)

Ton balığı bence mükemmel protein değerleri içeriyor. Pratik tüketilebilen nadir doğal proteinlerden.

Ben de vira ton balığını yeni keşfettim. Aynı fiyat grubundaki diğer ürünlere göre çok daha lezzetli. Sonuçta besin değerlerine baktığımızda bütün ton balıkları aşağı yukarı aynı değerlere sahip. Biraz da yenebilir olmalı. Ürünü dardanel ton üreticisi Kerevitaş üretiyor bu yüzden güvenilir diyebilirim. Şok marketlerden temin edebilirsiniz...

Arkadaşlar bugün şoktan vira aldım 160x2 olanından, ancak üzerinde besin tablosu yoktu. Bu değerlerin doğruluğu kesin mi acaba? Bir de viranın light ton balığı var mı?

Back
Yukarı