Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sanırım one a day gibi bir multivitamin kullanıyorsun.Aslında vitmanin hapları kullanmak çok da gerekli gibi gelmiyor bana sonuçta bu sporu yapıyorsan iyi beslenmen gerekiyor o besinlerden de bu vitaminleri alabiliyorsun ama çok efor harcadığın zaman uzmanlar vitamin almanı tavsiye ediyorlar idman günleri günde 1 tane alırsan yararlı olur.Herhangi bir zararı olduğunu duymadım .İyi idmanlar ......
teşekkürler. ben 16 yaşındayım ve boy uzaması için vücutta her vitaminden gerekli miktarda olması gerekiyomuş bunun için kullanıcam. multivitamin bide yanında 3-4 tane alıcam sanırım. röntgen çektirmiştim kemik uçlarım kapanmamış son 1-2 yılımda olabildiği kadar uzamak istiyorum.
sanırım teşekkür etmek için yandaki butona basman gerekiyor yoksa uyarı alıyorsun sanırım çünkü adminler teşekkürler gibi yazıların fazla yazımayıp forum kirliliği önlemeye çalışıyorlar.Yanlış anlama uyarayım dedim.Bu arada günde 1 den fazla multivitamin almak zararlı olabilir çünkü vitaminlerin mg lı zaten yüksek günde 1 taneyi geçmemenizi öneririm
Solvar Vm-75 veya solgar vm 2000 işini görür. Zararıda yok b-c vitaminlerinin fazlası depo edilmez idrarla atılır zaten çok uçuk dozlarda almıyorsun faydası olacaktır illaki ama gerekli mi değilmi orası tartışılır