voltaj
Üye
öyle yapmaya devam edersen kalbin yeter lan diye bilir. bu tarz ürünler en başta kalbi çok yorar daha sonra diğer organları. ventolinde 24 mg falan çok fazla. clen daha etkili geldi bana.
"sabah 1 öğlen 1 idmandan önce 2 ventolin ve gitmeden salona 2 porsiyon kahve ve bir enerji içeceği içtim idmanda uçtum resmen"
bana göre kesinlikle yanlış bu hareketin. yüksek miktarda kafein+ ventolin+ enerji içeceği (taurine) ha kalbine garezin varsa birşey diyemem.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:29 ----------
gelelim bugün yaptığım idmana
omuz bacak vardı
dizlerdeki yırtıklardan dolayı bacak idmanında çok yüklenemedim.
omuz idmanım
barbell omuz press 3x10 drop set
tek kol lateral raises 3x10 drop set
rear lateral raises 3x10 drop set
db shrug 3x10
bacak idmanı
20 adım barbell lunge
2x12 leg extansion
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:36 ----------
idmana girmeden önce çektim.
"sabah 1 öğlen 1 idmandan önce 2 ventolin ve gitmeden salona 2 porsiyon kahve ve bir enerji içeceği içtim idmanda uçtum resmen"
bana göre kesinlikle yanlış bu hareketin. yüksek miktarda kafein+ ventolin+ enerji içeceği (taurine) ha kalbine garezin varsa birşey diyemem.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:29 ----------
gelelim bugün yaptığım idmana
omuz bacak vardı
dizlerdeki yırtıklardan dolayı bacak idmanında çok yüklenemedim.
omuz idmanım
barbell omuz press 3x10 drop set
tek kol lateral raises 3x10 drop set
rear lateral raises 3x10 drop set
db shrug 3x10
bacak idmanı
20 adım barbell lunge
2x12 leg extansion
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:36 ----------

idmana girmeden önce çektim.