Vpx Glutamine vs Mhp Glutamine

RaJeV

Üye
Bu ikisinden birini tercih edeceğim ama hangisi alsam kararsız kaldım.

Vpx 700g 105lira
Mhp 1000g 165lira

BB de vxp 9.8 puan almış mhp 9.2 puan almış.

konunun takipçisiyim, ben de glutamin alıcam cuma günü, marka konusu henüz kafamda netlik kazanmadı fakat mp assault ve mp combat powder alacağım için mp glutamine düşünüyorum. yine de şu ikisi var kafamda, yazayım sana da,

mp glutamine 300gr - 75 tl
cytosport glutamine 500gr - 120 tl

ps: mp glutamine 9.9 almış bu arada bb.com'da.

Son düzenleme:
içeriğinde %100 glutamin olan her ürün vpx den daha iyidir.vpx glutamini tavsiye etmiyorum kimseye.mhp yi kullanmış ve weideri kullanmakta olan biri olarak weideri tavsiye ederim.dış görünüş olarakta bir miktar farklı.ayrıca mhp glutamin uykusuzluk yaptı bende fakat weiderde böyle bir durum söz konusu değil.ayrıca cytosport glutaminide alabilirsiniz.cytosport un glutamini AjiPure lisanslıdır.dünyanın belkide en saf amino asitlerini Ajinomoto üretir.bb.com a bakmanın pek bir gereği yok.dileyen mp alır dileyen cytosport.benim oyum cytosport a.mp yi günde 2 defa kullanırsan 1 ay gider fakat 500 gramlık diğer bir glutamini günde 15 gram olarak kullansan o da yaklaşık 1 ay (33gün) gidiyor.karar sizin..

VPX Glutamine kullanıcısı olan biri olarak bende tavsiye etmiyorum. Kutu bitmediği için kullanmaya devam ediyorum. Ekim ayında ki kombinasyonum da Mhp glutamine'i tercih etmiştim. Fakat almaya gittiğimde adam boş yere o kadar para vermemi söyledi. MP glutamine ve Gaspari glutamine arasında kaldım. Bu seferde hesaplılık bakımından gaspariyi tercih etmemi söyledi. Ve gaspariyi aldım. Hala düşünüyorum mhp mi alsaydım diye

Mhp'nin konusunu okuduğumda uyku problemi ile karşılaştım bu beni biraz korkuttu ama fiyat olarak uygun gibi sanki çok pahalı değil. Mp ise çok pahalı ne yapacağım karar veremedim bende. Birisi şu glutamine'e el atsa :D

Fikir olusturmasi acisindan optimum glutamin 600 gr 82 86 tl civarinda ..uyguna geliyor baska bir secenek olarak incelenebilir

Kolay gelsin ..

Vpx saf bir glutamine değilmiş. O yüzden onu listeden çıkardım. Optimum glutamine pek tercih edilen bir ürün değil. Weider zaten çok pahalı. Şu an için mhp ön sırada alternatif mp var ama o da pahalıya geliyor. Araştırmaya devam

ben de mp glutamin alıcam cuma günü fakat günde 5gr glutaminin sana pek katkısı olmaz.günde 15gr alınması gerekiyor.şahsen sabah kalkar kalkmaz antrenmandan sonra ve gece yatmadan 5er gramlık dozlarda almayı planlıyorum.bu şekilde 20 gün gidiyor ama şahsen yazın tatilde biriktirdiğim parayı kıyıp alıcam bunu :)

gramaj-saflık-etki-fiyat olarak değerlendirirsek ben CytoSport derim Rajev.eminim pişman olmazsın.pişman olursan ben buradayım :)

Cytosport'un ürünü de ucuz değil ki :D 500g 120tl civarı satılıyor. 1kg 240liraya geliyor.

Back
Yukarı