vucudumu saracak vucüdumu belli edecek tişört arıyorummm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CepKey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CepKey

Üye
arkadaşlar internet üzerinden alabileceğim adresleri verebilirmisiniz.istediğim şey vucudumu kaplayan böyle body yapanların vucüt kaslarını belli eden tişörtlerden istiyorum.

nereden bulabilirim?

Su anda nıke ve adıdasta bısıkletcıler ıcın dusunulmus cok guzel lıkralı tshırtler var, bakırkoy town centerda ben gordum ,
bodycılere de bırebır

masteer dedi:
Su anda nıke ve adıdasta bısıkletcıler ıcın dusunulmus cok guzel lıkralı tshırtler var, bakırkoy town centerda ben gordum ,
bodycılere de bırebır

ya ben afyondayımda onun için söyledim.buradada yok.acaba alıp bana yollayabilirmisiniz?yada internetten alacağım bi yer varmı?

CepKey dedi:
masteer dedi:
bodycılere de bırebır

ya ben afyondayımda onun için söyledim.buradada yok.acaba alıp bana yollayabilirmisiniz?yada internetten alacağım bi yer varmı?

???????????????????????

en birinci vücudu saran gösteren nike....müthis bisey...
vucudun tum giris cikislarini sariyo,belli ediyo...

Son düzenleme:
butun vg cilerdede nike pro var sanırımm ama sokaga tabiki giyilmez bencede komık olur :D
Hemde ne komik :D Bizim bir arkadaş o şekil sokağa çıkıyordu. Güneşin altında içi görünüyordu adamın çünki çok ince bişey o. :D Bende söyledim birdaha giymedi.

bu arada bu link eski database icin sanirim ve su anda calismiyor.

Under Armour da nike pro türü cok sıkı bir marka malesef ulkemizde satilmiyor :(

Evet, dogru soyluyorsun under armour vucudu o kadar iyi sariyor ki biraz gobegin varsa kabak gibi meydana cikiyor :).

Back
Yukarı