Vucut Geliştirmede Yeniyim yardımlarınızı bekliyorum

Selamın aleyküm suanlık evde vucudumu şekile sokmak istiyorum dual 10 Kg dambılım var Bunlarla Flexor un paylaştıgı programı uyguluyorum Beslenme acısından bi öeneriniz yada bi programınız ( vucuda dogal protein yada kas için gereklivitamin vs verebilecek yiyecekler) varsa benimle paylaşabilirmisiniz şimdiden hepinize teşekkürler sporla dolu günler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:16 ----------

Bu arada
Boy:1.82

Kilo:70

Ölçülerimi bilemiyorum nasıl ölüçecegimi bilemdigim için

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:34 ----------

Vucudumdum toparlı kiloma gore vucudumda yag yok

beslenme konusunda kilona bakarsak günde 110 120 gr kadar protein alman gerekiyor yediklerinden karşılıyabilirsin bunları. sabah 3 yumurta ve bol peynir.
öğlen karbonhidrat degeri yüksek olan pilav,makarna yanında tavuk gögsü
akşamda yine proteini yüksek besinler tüketebilirsin. tavuk eti,kırmızı et, ton balıgı...
birde ara öğünler çok önemli en az iki kez ara öğünün olmalı.meyve yiyebilirsin.
muzlu süt içebilirsin.
ayrıca sütü antrenmanlardan önce degil sonra içmeni tavsiye ederim.

sagolasın her sabah 3 yumurta yiğecegim bundan sonra aşırı peynir tüketen birisiyim zaten makarna pilavda yerim genelde tavugu artırırm süt içerim her gün mutlaka

şevkini kırmak gibi olmasın ben evde vucut geliştirme yapılamayacağını savunanlardanım fazla bişey bekleme bence bi salona yazılmalısın sadece bi öneri

şevkimi kırmak olmaz herkezin düşüncesini almak için actım konuyu tecrübelerinize ihtiyacım var salona yazılcam fakat boyun uzamasını durdugu icin yazılmıyorum boyumun uzaması dursun o zmn yazılıcam tabiri caizse her gün boyum uzuyor anne baba cok uzun erkenden durmasın boyumun uzaması ben sadece salona baslamadan önce vucudumu hazırlamak için evde antreman yapıyorum

tabi canım evde vücut geliştirme yapılmazmış :D:D:D

beslenme konusunda kilona bakarsak günde 110 120 gr kadar protein alman gerekiyor yediklerinden karşılıyabilirsin bunları. sabah 3 yumurta ve bol peynir.
öğlen karbonhidrat degeri yüksek olan pilav,makarna yanında tavuk gögsü
akşamda yine proteini yüksek besinler tüketebilirsin. tavuk eti,kırmızı et, ton balıgı...
birde ara öğünler çok önemli en az iki kez ara öğünün olmalı.meyve yiyebilirsin.
muzlu süt içebilirsin.
ayrıca sütü antrenmanlardan önce degil sonra içmeni tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam bende 16yaşındayım Ağırlık çalışmayı kestim Gelişim çağında olduğum için ergenlik bitene kadar fazla yormuyorum sizce iyi mi ediyorum ?

ilk kez böyle birşey duyuyorum spor salonunda çalışınca boy gelişimi duruyor ama evde çalışınca problem yok öyle mi? bu tamamıyla yanlış bir düşünce evde yapacağın yanlış hareketlerde boyunu negatif etkileyebilir tam tersi salonda hocan olacaktır ve sana şunu yap şu zararlı bu iyidir gibisinden faydası olacaktır atın derim o düşünceyi kafanızdan...

Teşekkürler hocam bende 16yaşındayım Ağırlık çalışmayı kestim Gelişim çağında olduğum için ergenlik bitene kadar fazla yormuyorum sizce iyi mi ediyorum ?

bence doğru yapıyorsun 20 ye kadar sadece vücut ağırlığınla hareketler yap ( şınav, barfiks, mekik gibi..) 20 den sonra istediğin ağırlığın altına girersin..

Aleyküm selam.Beslenmek çok önemlidir evde çalısıcak isen yağ alımını minimum a indirmen lazım.

ayrıca evde şekile girmek istiyorsan Flexor un verdiği program bence çok güzel onu kullan ama setleri arttırabilirsin sabit ağırlıkla çalıştığın için vücudun kısa sürede direnç kazanıcak ve artık yetmemeye başlıyacaktır.Sana önerim ise 4-5set 10 tekrardan kaslarını yorarak çalışmandır.

İnşallah basarılır bir sporcu olursun iyi çalışmalar.

Selamın aleyküm suanlık evde vucudumu şekile sokmak istiyorum dual 10 Kg dambılım var Bunlarla Flexor un paylaştıgı programı uyguluyorum Beslenme acısından bi öeneriniz yada bi programınız ( vucuda dogal protein yada kas için gereklivitamin vs verebilecek yiyecekler) varsa benimle paylaşabilirmisiniz şimdiden hepinize teşekkürler sporla dolu günler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:16 ----------

Bu arada
Boy:1.82

Kilo:70

Ölçülerimi bilemiyorum nasıl ölüçecegimi bilemdigim için

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:34 ----------

Vucudumdum toparlı kiloma gore vucudumda yag yok

Bebe bisküvisi,Nesquik li süt,Fındık Badem kuru üzüm,tahin pekmez sana yarar sağlar diye düşünüyorum ;)

Back
Yukarı