Vucut Gelistirmeden Anlayan Arkadaslarin Dikkatine

konyanın delisi kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.Bence mesajlar çok tutarsız bir önceki mesajında yağsız bir vücudum var diyor,bir sonrakinde yağlıyım resim gönderemem diyor.bu ağırlıklar bu ölçülerle kalkmaz.

Konz dedi:
vinçle kaldırıyodur belki...

:lol: :lol:

Bu iyiydi. Ama konu fazla uzamasında her hangi bir sorun çıkmasın. Çok çektikte o açıdan ;)

Kardeş. 1. si sen bir senede bu kadar kilo arttırmışın hellal olsun. Ama bu kilolara kollar nasıl dayanıyor onu kavrayamadım. partnerinin kollarında gelişme varmı sen onlara dikkat ettin mi hiç. Yada hem boyunda uzun konyada yerçekimi düşük olabilir.
Yav ne biliyim benim aklıma bunlar geliyo.Yada konya mübarek memleket sana iman gücü falan geliyodur öle kaldırıyon dur.Ben dini bütün bir insanımdırda inanırım böle şeylere.

flexor dedi:
bendede 50 cm kol var ama barbel de 50 kiloyu gecmem :)
benim hocam 45 cm kola sahip barble curl ü 70 le yapıyor. 150-160 kg bench press giriyor. :)

:) haklısında bodyde hem muntazam bi vücuda hemde çok iyi bir güce sahip olmak önemli. gerçi benim için daha çok güç önemli :D ama neyse

abi ben 90 kiloyla barbell curl yapacak kadar güclü olsam vücudu takmazdim... tabii bu benim görüsüm cünkü ben güce daha cok önem veriyorum. ama body building daha cok estetige önem verir sende bunun pesindesin sanirim. ya tekrar etmeden duramayacagim!!! 90 kilo ne demek abi yaaaa... helal olsun. bir senede buraya gelmissen söyle bi 3-4 sene calis bakalim ne olacak. rekor bile kirarsin. bide steroid aldigini düsünürsek ileride ne kaldiracagini tahmin bile etmek istemiyorum. merak ettigim bir sey var... baslangicta barbell curl de kac basiyordun???? cevap verirsen sevinirim cok merak ettim bir senede nereden nereye geldigini. basarilar...

bomberman dedi:
abi ben 90 kiloyla barbell curl yapacak kadar güclü olsam vücudu takmazdim... tabii bu benim görüsüm cünkü ben güce daha cok önem veriyorum. ama body building daha cok estetige önem verir sende bunun pesindesin sanirim. ya tekrar etmeden duramayacagim!!! 90 kilo ne demek abi yaaaa... helal olsun. bir senede buraya gelmissen söyle bi 3-4 sene calis bakalim ne olacak. rekor bile kirarsin. bide steroid aldigini düsünürsek ileride ne kaldiracagini tahmin bile etmek istemiyorum. merak ettigim bir sey var... baslangicta barbell curl de kac basiyordun???? cevap verirsen sevinirim cok merak ettim bir senede nereden nereye geldigini. basarilar...

bomberman; sana bir önerim var bu arkadaşımızın dediklerini bu kadar önemseme sadece bir öneri. Kolay gelsin...

bomberman dedi:
niye daffy? yalan söyledigini düsünmüyorsun heralde :)

verdiği boy-kilo, bb yi yaptığı sure ve girdiği kilolar ve ayrıca yazılan yorumları okursan ne düşündüğümü anlarsın

bu arada geçen flexte okudum,ronnie nin barbell curl u 225 lbs(101.25 kg) imiş..arkadaş yakında yakalar bence ronnie yi.

Back
Yukarı