• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Warlords 173cm Boy 78 Kg 5 Aydır Çalışıyorum

warlords

Üye
Selam arkadaşlar ben aşırı kiloluydum.100 kg dan 78 düştüm .Zayıflarken bb le ugraştım.Toplam 5 ay BB yaptım.Bana dha neler yapmam gerektiğini söylermisiniz.Her türlü yoruma açığım.

BOY:173
KİLO:78
OMUZ:123
bel(gördüğünüz gibi):95duh
KOL:38
GÖGÜs:112

Eklentiler

• SP_A0108.jpg
    SP_A0108.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 950
  • SP_A0109.jpg
    SP_A0109.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 843
  • SP_A0111.jpg
    SP_A0111.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 837
  • SP_A0114.jpg
    SP_A0114.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 848
  • SP_A0115.jpg
    SP_A0115.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 743
  • SP_A0116.jpg
    SP_A0116.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 713
Bence hacim çalışmaya başlayın. Hem vücudunuzdaki sarkmalar azalır hem de yaza doğru definasyona girdiğiniz zaman daha kolay kilo verirsiniz gibi geliyor.

Bence hem ağırlık çalışması hemde kardio yapmalısın,haftanın 3 günü ağırlık çalışması 1 gün off 2 gün sıkı kardio yapılabilir,hem kas kütlesinden kaybetmezsin hemde fazla yağları eritip fit bir gürüntüye ulaşırsın.protein ağırlıklı birde diyet eklersen bence sonuçlar çok çabuk gelecektir,buda harika motivasyon olur size devamı için,saygılar

Hacim kazanmak için ne yapmam gerekiyor.Birde görüldügü gibi en önemli sorunum bel çevremdeki sarkmalar beunları gidermek için ameliyatmı olmak gerekiyor.Yoksa sıkı bir çalışmayla toplaya bilirmiyim.

bizim insanlarımız herşey bianda olsun diye kendine zarar verici şeylerden çekinmiyor..Mesela bugn 17-18 yasındakigenç vücudum güzel gözüksün diye bianda bilip bilmeden eksik bilgilerle steroid kürüne giriyo tabi etkisibaya oluyor fakat iç organlarına öyle kalıcı bizarar bırakıyorki o an düşünülmüyor sadece dış görünüş önmli oluyor demek istediğim warlords ameliyatafalan gerek yokdüzenli ve sıkı çalıştıktan sonra herşey olur ne demişler azimle ***yen tası delermiş..iyi çalışmalar

Başlığınızı açıklayıcı hale getirdim..lütfen kuralları okuyunuz..

ayrıca yaşınızı lütfen belirtin..

şu andaki antreman proğramım

pazartesi:
yarım saat koşu
gögüs
sırt
karın

salı:
yarım saat koşu
omuz
kol
karın

çarşamba:
ağırlık çalışmıyorum
yarım saat koşu
15 dk bisiklet
karın

perşembe:
pazartesinin aynı

cuma:
salının aynı

yapmış oldugum bu programda bir yanlışlık bir eksik varsa düzeltmemde bana yardımcı olurmusunuz.birde spordan sonra süt içemenin kilo kaybı ve kas yapımına faydalı olduğunu duymuştum.doğrumu acaba

warlords her ne kadar vücut geliştirme sporunda yeni olsamda , yüzme geçmişimle bildiğim kadarıyla ve tabi forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla , kalsiyum ihtiyacı için süt gayet gerekli bir besin maddesi , ayrıca kalsiyumun kemikler için önemini anlatmaya gerek yok , aynı zamanda kalsiyum vücudun ideal kilosunu bulmada önemli etkiye sahip , ancak sütün içerdiği laktik asit miktarı ve kazein emilimle ilgili bir takım sorunlar yaşatıyor , bu yüzden antreman sonrası çoğu kişi tarafından tavsiye edilmiyor ...

kilo verme konusunda 1-2 tecrübemi bende paylaşmak isterim seninle , öncelikle kilo vermek için skı bir diyet , azim ve cardio gerekiyor , vücuttan vücuda göre değişebilir ama cardio süresi kişiye göre ayarlanmalı , 20 civarında kilo verdiğiniz için vücudunuz büyük olasılık bir tıkanma devresine girmiştir ve buda kilo kaybınızı yavaşlatmıştır , bu esnada antreman programında değişiklik yapmak aynı şekilde diyetle beraber vücudunuz şaşırtmak size iyi gelecektir , vücuttaki sarkmalar zamanla geçecektir ancak çatlak vb. deri sıkıntılarının oluşmaması için bol sıvı tüketmenizi tavsiye ederim , çalışmalarınızda başarılar , ayrıca azminiz için tebrikler ...

tafsiyelerin için teşekkür ederim.zaten günde en az 3-4 kg su içiyorum.O zaman spordan son ne yemeliyim veya ne içmeliyim

Beslenme bölümünde aslında bu konuda epey bilgi paylaşmış arkadaşlar ama , sıvı tüketimi spordan sonrada önemli tabikide ben tercihimi sudan yada taze sıkılmış meyve suyundan yana kullanıyorum genelde , proteinede bilhassa spordan sonra ihtiyaç olduğu için çok geç saatlere kalmıyorsanız akşam yemğinizi ızgara tavuk , yumurta beyazı vb. protein içeriği fazla yağ içeriği az olan besinlerle beslenmelisiniz , ama genel olarak beslenme bölümünü biraz daha incelerseniz çeşitlilik açısından daha bol besin bulabilirsiniz , ton balığı hindi eti ve protein tozuda olabilcek alternatifler arasında spordan sonra ...

ben spordan sonra yarım litre yağsız süt ve beraberinde muz yiyordum.Bir araştırmada spordan sonra süt için deneklerin içmeyen deneklere göre daha çok yag yaktığı ve kas kütlesi oluşturdugu görülmüş.ben buna göre kullanıyordum ama bazı arkadaşlar süt içilmemesi gerektigini söylüyorlar.Bende artık meyve suyu içecem.

arkadaşlar bu halde hacim kazanmaya başlakmı daha iyi olur yoksa ilk önce zayıflayıp sonra mı hacim kazanayım.Lütfen bana bu konuda yardımcı olurmusunz.

Hacim kazanma proğramı uygulamaya başladım.Gittigim spor salonundaki hoca bana bu proğramı verdi.Ama eksik olan bir şey varsa söylemenizi bekliyorum.

1.Gün

Bench press 12x10x8x6x4
Yana açış 10x8x6
Üs gögüs 10x8x6
Dips kaçtane çıkarsa

Kol:

Uzun Bar 10x8x6
Ze Bar 10x8x6
45 derece 10x8x6

Bacak:

Arka Bacak 10x8x6
Öne itiş 10x8x6

2.GÜn

Kanat:

Enseye press 10x8x6
mideye çekiş 10x8x6
barfix 10x8x6 ve max

Omuz:

ön omuz 10x8x6
arka omuz 10x8x6
yana açış 10x8x6

Triceps:

Anla tricep 10x8x6
dambıl triceps 10x8x6
pushdown 10x8x6

Antreman günlerinde ısınma hareketi olarak karın çalışıtırıyorum.Mekik ve karın hareketleri yapıyorum.

Back
Yukarı