Wawa İri Parçalı Ton Balığı(A101 Ürünü)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oqi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oqi

Üye
Arkadaşlar geçen A101'de gezerken wawa iri parçalı ton balığını gördüm. Ürünün besin değerleri 100 gr'ında;
Enerji 190
Yağ 9.3
Karbonhidrat 0.8
Protein 24.8 diye yazıyor. Yağ oranı düşürmek için yağını iyice süzdüm ama hala biraz daha yağı süzebilir miyim diye bi düşünce var. Sizin bu şekilde tecrübeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız? Şunu düşündüm bi de ton balığını iyice yıkasam acaba bi zararı olabilir mi?

Haftada iki gunden fazla yemeyin diyorlar alinabilir bir urun yanlis hatirlamiyorsam neredeyse dardanelin yari fiyati

BIM deki derya ton balığı ile aynı besin değerleri ve fiyatı.

Yıkayarak tüketilebilir tabiki. Ben süzgeçe döküp, üzerinde su gezdirip, elimle sıktıktan sonra tüketiyorum.

Gidip 2 3 tane alayim diye gittim ama dediginiz urun yoktu. Superton diye 80x3 fiyat 6,25idi .s
A101 'de sürekli olan bi ürün bitmiş olabilir. Muhakkak geliyor. Ama bilen aldığı için fazla alıyor kalmamış olabilir.[DOUBLEPOST=1400781371][/DOUBLEPOST]
çok yağ çıkıyor, ben yağını süzerek yiyorum, bence tadı da fena değil ve fiyatıda çok uygun
Evet yağ biraz var ama ilk önce süzüyorum konserveden daha sonrada yıkıyorum bi şey kalmıyor denedim biraz önce ve yağsız olduğu anlaşılıyor

A101 'de sürekli olan bi ürün bitmiş olabilir. Muhakkak geliyor. Ama bilen aldığı için fazla alıyor kalmamış olabilir.[DOUBLEPOST=1400781371][/DOUBLEPOST]
Evet yağ biraz var ama ilk önce süzüyorum konserveden daha sonrada yıkıyorum bi şey kalmıyor denedim biraz önce ve yağsız olduğu anlaşılıyor
Muhtemelen oyledir a101'e ;ton baligi, cokelek ve lor peyniri icin gittim ucunude bulamadim :D

Muhtemelen oyledir a101'e ;ton baligi, cokelek ve lor peyniri icin gittim ucunude bulamadim :D
A101'deki lor peynirini inceledim peynes marka lor peyniri yağ oranı çok yüksek yanlış hatırlamıyorsam 10 gr civarı yağ vardı.Loru Bim'den alıyorum dostum ben.

A101'deki lor peynirini inceledim peynes marka lor peyniri yağ oranı çok yüksek yanlış hatırlamıyorsam 10 gr civarı yağ vardı.Loru Bim'den alıyorum dostum ben.
Ordan Bim'e gectim bende markasini hatirlamiyorum ama 500gr 3lira civariydi yesil paket aynisi mi ?

Kaanlar Lor peyniri fiyatı 3 lira 10 kuruş aynasıdır.

Ankesörlü cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ton balıgı haftada 2 kez mi yenmeli ? İlk defa duydum. Nedeni nedir acaba ?

Ayrıca bende fiyatı uygun diye değişik bir marka almıştım içinden kemik benzeri birşey cıktı dert etmedim ama tadı da cok kotuydu yıyemedım bile.
Dardanel yada Superfresh alıyorum sadece

Back
Yukarı