Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535

saydam

Özel Üye
Hazırlanışı:
1 bardak su ile yutunuz veya çiğneyerek alınız.

Kullanım Şekli:
Orta seviyeli vücut geliştiriciler: Weider Amino 2200 için: tüm antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antremandan hemen sonra ve definisyon (diyette iken) döneminde olmak üzere,

Yetkili Satıcı: Weider Amino 2200

< 80 kg: 4 tablet
> 80 kg: 6 tablet
> 100 kg: 8 tablet alınız.

Beslenme Tablosu ve Kalem Değeri:

100 gr içinde 1 tablet (2,75 gr) içinde
Enerji değeri 1574 kJ/371 kcal 43 kJ/10 kcal
Protein 80 gr 2,2 gr
Karbonhidrat 6 gr 0,2 gr
Yağ 3 gr <1 gr

Amino Asit Profili:
100 gr protein içinde 1 tablet (2,75 gr) içinde 100 gr protein içinde 1 tablet (2,75 gr) içinde
L-lsoleucine* 6,5 gr 143 mg L-Arginine 2,5 gr 55 mg
L-Leucine* 10,1 gr 222 mg L-Cysteine 2,8 gr 62 mg
L-Lysine* 8,5 gr 187 mg L-Tyrosine 2,9 gr 64 mg
L-Methionine* 1,9gr 42 mg L-Alanine 5,1 gr 112mg
L-Phenylalanine* 3,2 gr 70 mg L-Aspartic asit 10,1 gr 222 mg
L-Threonine* 6,9 gr 152 mg L-Glutamik asit 16,6 gr 365 mg
L-Tryptophan* 2,6 gr 57 mg L-GIycine 2,0 gr 44 mg
L-Valine* 5,9 gr 130 mg L-Proline 5,9 gr 130 mg
L-Histidine* 1,6 gr 35 mg L-Serine 4,9 gr 108 mg

*Temel Aminoasitler

Eklentiler

• amino_weider.jpg
    amino_weider.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 1.185
TANTO dedi:
MyWays dedi:
genel anlamda ıyı fakat tabletlerı cok buyuk

Sana katılıyorum bölmeside çok zor hemen ufak parçalara ayrılıyor, çiğnemek içinde sağlam bir mide gerek çünkü benim midem bulanıyor :cry:

Alla alla :lol: Ben zevkle yiyorum onlari, ama azi disimle cignemiyorum, cunku o zaman dislere yapisiyor, agzima atip on dislerimle hapur hupur kemiriyorum, suyla birlikte mideme indiriyorum.
Tamam, yedigim en lezzetli sey degil, ama walla hic mide bulandirici degil benim icin.
Gerci ben askerde, birbirine yapismis, top halinde onume gelen bulgurlari bile afiyetle yiyordum, belki ben fazla istahliyim, o da olabilir :))

acıckası ben dırek yutuyordum bıtırene kadar her kullanısımda hep bı sey ymek gerekıyordu arkasından gıtmesı ıcın : )

Yanlisim yok Tanto, ara 0535 4323424'ü :lol:
Aradan gittigidiyor'u cikarttiginda sana verecekleri fiyat yuzde on eksik, amino asit icin 67,5 YTL.

Karasan dedi:
Aradan gittigidiyor'u cikarttiginda sana verecekleri fiyat yuzde on eksik, amino asit icin 67,5 YTL.

Sen internetten değil direk tanspordan getittiriyorsun :D
Her zaman ordan mı alıyorsun yoksa ilk defa mı ? açıklarsan ona göre arkadaşlarda zorluk çekmezler.Ödeme koşulları hizmet vs.. vs.. ;)

Ben ilk kez gecen hafta gitti gidiyor.com uzerinden aldim, 75 ytl. verdim, iki gun icinde evime sorunsuz olarak geldi.
Kesinlikle ******den daha hesaplı...
Bu verdigim numaradan alabilmek icin, numarayi arayip gorusmek lazim.
Adam posta hesabina odeme yaparsiniz, size ayni sekilde yollariz dedi.
Insanlar cok supheci, nasil ucuz olur diyorlar, aslinda 67.5 olmasi gereken fiyat, 100 ytl. istemek bence asil cesaret isteyen.
Weider 2200 ve turkiyede satilan bir cok supplement 3. dunya ulkelerine yonelik urunler, amerikada bu urun satilmiyor, internette ararsaniz slovak sitelerde falan bulursunuz bu urunler.
İse yarar elbette, is gorur, ama bu urunun normal maliyeti maksimum 20 dolar, 67.5 ytl. bile 50 dolar ediyor.
Yani nasil bu kadar ucuz diye şaşalamamak lazım, zaten fahiş fiyatlara satılıyor supplementler türkiyede.
Arnoldjr. kendince aciklamis, gümrük ve diger maliyetlerden bahsetmiş, haklı olabilir, ama tüketici olarak, büyük fiyatlar ödediğimiz gercegini değiştirmiyor bu...

Karasan dedi:
Ben ilk kez gecen hafta gitti gidiyor.com uzerinden aldim, 75 ytl. verdim, iki gun icinde evime sorunsuz olarak geldi.
Kesinlikle ******den daha hesaplı...
Bu verdigim numaradan alabilmek icin, numarayi arayip gorusmek lazim.
Adam posta hesabina odeme yaparsiniz, size ayni sekilde yollariz dedi.
Insanlar cok supheci, nasil ucuz olur diyorlar, aslinda 67.5 olmasi gereken fiyat, 100 ytl. istemek bence asil cesaret isteyen.
Weider 2200 ve turkiyede satilan bir cok supplement 3. dunya ulkelerine yonelik urunler, amerikada bu urun satilmiyor, internette ararsaniz slovak sitelerde falan bulursunuz bu urunler.
İse yarar elbette, is gorur, ama bu urunun normal maliyeti maksimum 20 dolar, 67.5 ytl. bile 50 dolar ediyor.
Yani nasil bu kadar ucuz diye şaşalamamak lazım, zaten fahiş fiyatlara satılıyor supplementler türkiyede.
Arnoldjr. kendince aciklamis, gümrük ve diger maliyetlerden bahsetmiş, haklı olabilir, ama tüketici olarak, büyük fiyatlar ödediğimiz gercegini değiştirmiyor bu...

incirlikten subay arkadaş 1 kutusunu bana 12,99 $ a getirmişti :lol: :lol: :lol:
İçerde Amerikan askerlerine o fiyatta satıyorlar mesela hydroxcut adlı yağ yakıcının 120 carpet olanı 20,00$ kıyaslayın artık :lol:

ALPEREN dedi:
hangi tür kullanımla verim aldınız?

Antreman sonrası 4, gece 4
Antreman öncesi 2, sonrası 4, gece 2
vs. vs.

Sabah yüzünü yıkamadan 7 adet
Antrenmana35-40 dk kala 7 adet
Akşam yatmadan önce 7 adet

gerçekten çok yararı oldu denemeni tavsiye ederim...

TANTO dedi:
ALPEREN dedi:

vs. vs.

:o :o :o naptın sen baba yaaa. nedeninide açıkla bari.

Weider Amino2200 kullanıpta memnun oldugum bi urundur.alperen dedigi gibi 7*3=21tane ben kullandıgımda gunde 15tane alıyordum tabi bunun yanında kilo ve iyi bi idmanda sart alperenin dedigi sabah yuzunu yıkamadan alabılırız'de dogrudur cunku weider2200ın icinde yuksek oranda glutamin var buda cidde extsra yaglanma yapabılır tabi bu kisiden ,kisiye degisebilir kimi insanın vucutdu akneye ve yaglanmaya daha uygundur.
Extsra glutamin alımı ve gainer turu supplementler yaglanma yapabılıyor.

ARSON dedi:
TANTO dedi:
ALPEREN dedi:

vs. vs.

:o :o :o naptın sen baba yaaa. nedeninide açıkla bari.

Slm ARSON;

Böyle kullanmamın nedeni bu üründen 2 kutu kullandım birinde günde 10 adet aldım. 5 adet antrenmandan önce 5 adet antrenmandan sonra, ama pek yararını göremedim yani bişey hissetmedim. Amaaa 2 nci kutuda dediğim gibi kullandım ve çok yararını gördüm benim gibi kullanan arkadaşlar bilirler.Yalnız her kullanımda yaklaşık 1 lt ye yakın su içiyordum malum ne olursa olsun fazla suyla alınması her zaman ii dir. Gündelik su ihtiyacımıda bu şekilde karşılıyordum. ( yaklaşık 3-3,5 lt ) :D :D

Karasan dedi:

bu telefon numarası istanbul disinda oturan alicilar icin de faydali olur mu? bir de gittigidiyor ile ilgili bi sorum olacak. bu urun isin satildigi sehir icin istanbul yaziyor. Ankara'dan bu urun icin siparis verebilir miyim? sitede bu konu hakkinda net bi aciklama goremedim, yardimci olabilecek birileri cikarsa cok sevinecegim, tesekkurler.

gollom dedi:
Weider Amino2200 kullanıpta memnun oldugum bi urundur.alperen dedigi gibi 7*3=21tane ben kullandıgımda gunde 15tane alıyordum tabi bunun yanında kilo ve iyi bi idmanda sart alperenin dedigi sabah yuzunu yıkamadan alabılırız'de dogrudur cunku weider2200ın icinde yuksek oranda glutamin var buda cidde extsra yaglanma yapabılır tabi bu kisiden ,kisiye degisebilir kimi insanın vucutdu akneye ve yaglanmaya daha uygundur.
Extsra glutamin alımı ve gainer turu supplementler yaglanma yapabılıyor.

İçeriğinde glutamine yok,glutamik asit var, tek eksiği o bence...

Back
Yukarı