Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
ben 70 kiloyum antremandan 30dk once 3 ,antremandan sonra 3 tane daha alıyorum
80 kg altı için 4 yazılmış 6 taneye devammı ediyim yoksa 4 e mi düşüriyim
bi de 1 lt.su tüketiyorum yutulmuyo ya!!:D

Arkadaslar ben 4 aydır bb yapıorum .bu ürünü aldım.tam olarak nasıl kullanmalıyım.
idmandan önce 3 idmandan sonra 3 at diyenler oluyo.bide siz degerli üyelere sorim dedim
yas:23
boy:180
Kilo:78

kullandım, özellikle yutulması imkansız bir ürün, çiğnemeniz gerekiyor ağızda bildiğiniz kuru köpek maması gibi bir tat bırakıyor(cinlik yapıp sorarsınız diye köpek mamasının kokusundan tahminde bulunuyorum) tüm bunlara rağmen inanılmaz faydasını gördüm yağ oranım düşerken kas kütlem 9 kilo civarı arttı(tabi whey proteinde kullandım) universalin 1900 ve 3001 ürünlerinide kullandım ve bu ürün en faydasını gördüğüm ürün oldu yeni hedefim weider 3050 anabolizan etkisi olduğu söyleniyor. bakalım neler olacak...

unutmadan kullanım şeklim sabah 2, antreman öncesi 3, antreman sonrası 6, yatarken 2 adet şeklindeydi.

Son düzenleme:
forumdan okudugum kadariyla tablet lerinn büyük oldugnu biliyodum ama bu kadar problem olucagini dusunmemısstım iki gündenn berı bogulma tehlikesi yasiyorum bide insanin bogazina zinkk diye oturuyo ne kadar su icersenn ic artikk yapicaz biseylerr yaninda optimum seiouss gainn aldımm bide wheyy alsamm mi arkadaslar gerek varmi???? bunun icinde proteinn var diyolar ama ne kadar etkili olurr görücezz artik

Merhabalar ,

Normalde sadece idman sonrası protein+creatin kullanıyorum , bir arkadaşım amerikadan dönüşte bu ürünü almış bana (sağolsun sormamışta hangi supplementi istediğimi) , protein,amino ve creatini nasıl bir kombinasyonla önerirsiniz ? mesela sadece sabah kalktığımda protein alsam , idman sonrasıda creatin+amino alsam uygun mudur? Teşekkürler şimdiden

Merhabalar ,

Normalde sadece idman sonrası protein+creatin kullanıyorum , bir arkadaşım amerikadan dönüşte bu ürünü almış bana (sağolsun sormamışta hangi supplementi istediğimi) , protein,amino ve creatini nasıl bir kombinasyonla önerirsiniz ? mesela sadece sabah kalktığımda protein alsam , idman sonrasıda creatin+amino alsam uygun mudur? Teşekkürler şimdiden
Sorunuzun cevabı beslenme düzeninize bağlı.
Yeterli bir beslenme uyguluyorsanız hiçbirine ihtiyacınız da olmayabilir.

Sorunuzun cevabı beslenme düzeninize bağlı.
Yeterli bir beslenme uyguluyorsanız hiçbirine ihtiyacınız da olmayabilir.

Protein açısından söylüyorsanız , öğle ve akşam yemeklerinde haftada 4-5 gün et ya da tavuk tüketiyorum (normal ölçülerde) tabi bu bazen fast food şeklinde oluyor , bazı sabahlar da yumurta beyazı yiyorum normal kahvaltı dışında , sorumu bu düzene göre değerlendirirseniz sevinirim , teşekkürler.

Protein açısından söylüyorsanız , öğle ve akşam yemeklerinde haftada 4-5 gün et ya da tavuk tüketiyorum (normal ölçülerde) tabi bu bazen fast food şeklinde oluyor , bazı sabahlar da yumurta beyazı yiyorum normal kahvaltı dışında , sorumu bu düzene göre değerlendirirseniz sevinirim , teşekkürler.
Öncelikle bir beslenme disiplini kazanmalısınız.
Beslenme disiplini demek hergün ufak değişikliklerle uygulanacak bir beslenme programıdır.
Bu programın kriterleri günlük alınması gereken protein, kompleks ve basit karbo ve yağdır.
Bu besin öğelerini aldığınız kaynakları değiştirerek beslenme programı çeşitlilik kazanır, ancak prensibi değişmez.
Çünkü programın disiplini günlük alınması gereken protein, karbo ve yağ miktarının değişmemesinden veya en azından belli periyotlar sürecinde önceden belirlenen değerlerini korumasından kaynaklanır.

Siz belli bir beslenme disiplini kazanmadan ek besin kullanma yoluna giderseniz hem maddi kaybınız büyük olur, hem de hedeflerinize ulaşamamanızdan ötürü duyacağınız moral bozukluğu sizi spordan soğutur.
Çünkü bir beslenme disiplini oturtmadan doğrudan ek besin yoluyla kas geliştirme peşinde olan hiçbir sporcu bugüne kadar amacına ulaşamamıştır.

Her zaman söylediğim gibi; ek besinler beslenme düzeninizdeki açıklıkları ve eksiklikleri kapayan yamalar gibidir.
Beslenme düzeninin kendisi değildir.

O nedenle düzenleyecek ve mükemmelleştirecek bir beslenme disiplininiz olmadan onu yamalayamazsınız.

Kısacası sizin yapmanız gereken ilk şey beslenme forumundaki örnek programları inceleyerek kendinize bir beslenme disiplini oluşturmak ve bunun artılarını/eksilerini daha sonra analiz etmektir.

Ancak bundan sonra ek besin kullanmanız gerekiyor mu yoksa gereksiz mi sorusuna cevap verebiliriz.

Öncelikle bir beslenme disiplini kazanmalısınız.
Beslenme disiplini demek hergün ufak değişikliklerle uygulanacak bir beslenme programıdır.
Bu programın kriterleri günlük alınması gereken protein, kompleks ve basit karbo ve yağdır.
Bu besin öğelerini aldığınız kaynakları değiştirerek beslenme programı çeşitlilik kazanır, ancak prensibi değişmez.
Çünkü programın disiplini günlük alınması gereken protein, karbo ve yağ miktarının değişmemesinden veya en azından belli periyotlar sürecinde önceden belirlenen değerlerini korumasından kaynaklanır.

Siz belli bir beslenme disiplini kazanmadan ek besin kullanma yoluna giderseniz hem maddi kaybınız büyük olur, hem de hedeflerinize ulaşamamanızdan ötürü duyacağınız moral bozukluğu sizi spordan soğutur.
Çünkü bir beslenme disiplini oturtmadan doğrudan ek besin yoluyla kas geliştirme peşinde olan hiçbir sporcu bugüne kadar amacına ulaşamamıştır.

Her zaman söylediğim gibi; ek besinler beslenme düzeninizdeki açıklıkları ve eksiklikleri kapayan yamalar gibidir.
Beslenme düzeninin kendisi değildir.

O nedenle düzenleyecek ve mükemmelleştirecek bir beslenme disiplininiz olmadan onu yamalayamazsınız.

Kısacası sizin yapmanız gereken ilk şey beslenme forumundaki örnek programları inceleyerek kendinize bir beslenme disiplini oluşturmak ve bunun artılarını/eksilerini daha sonra analiz etmektir.

Ancak bundan sonra ek besin kullanmanız gerekiyor mu yoksa gereksiz mi sorusuna cevap verebiliriz.

sormak istediğim bi şey var mesela 80 kg bir adamın antreman günü kilosuna bağlı olarak 160 gr protein alması geretiğini okudum.70 kg birinin 140 gr mesela.ama

"100 gr protein içinde 1 tablet (2,75 gr) içinde"

bu kısmı anlayamadım 4 tablet yeterli midir 70 kilo biri için?

hapı çeyreğe indirirerek yutmama rağmen boğazımda kalıyordu yani hapı yutuyordum gerçekten de. keşke yerine protein tozu alsaydım hiç değilse tatda veriyor çilekli kakolu.. bakalım bunu bi bitireyim inşallah faydasını göreceğiz

Usdatlar bir Sorum Olcak Bu Ürünü Almayı Düşünüyorum Ama Diyet'eyim Kilo Aldirmaz Degilmi
Birde Ultimate Nutrition L-Carnitine Kullanıyorum Aynı Anda KullanaBilirmiyim ?

protein tozu gereksiz sadece amino gerekli

protein tozunu bügüne kadar hiç kullanmadım. ama kullanan birinin içerğindeki üreik asitten dolayı böbrek fonksiyonlarının bozulduğunu duydum. bu da bize yanında 4-5 litre su içmemiz gerektiğini gösteriyor. aminoasiti 1.5 aydır kullanıyorum pek fayda görmedim. ya daha çok erken. ya daha ağır basmalıyım. tek doğru yaptığım şey günde 7 yumurta beyazı ve şeker yok. ağır basıp kaldıramayacağım bir yükün altında helak olmambench_O inşallah.hyper_

beyler yatmadan önce ve sabah kalkınca almama gerek varmı yoksa kutu üstündeki yazılanımı uygulamalıyım hanqi sekilde en fazla verimi alabilirim siz nası kullandınız yazarmısınız

dediqinizi uygulıyacagım ancak size danısmasaydım ant öncesi 4 sonrası 4 gece yatmadan önce 4 alıcaktım danısmasaydım verim alabilme olasılıgım tahmınınizce kac olurdu ustadım.

dediqinizi uygulıyacagım ancak size danısmasaydım ant öncesi 4 sonrası 4 gece yatmadan önce 4 alıcaktım danısmasaydım verim alabilme olasılıgım tahmınınizce kac olurdu ustadım.
Üründen alacağınız verimi tam olarak ölçmek mümkün değil.
Beslenme programınız çok daha önemli.

Eğer sabah kalkar kalkmaz kana çok çabuk şekilde protein verebiliyorsanız ve idman sonrası da kaliteli proteini kaslara hemen ulaştırabiliyorsanız çok büyük fark olmaz.

Ancak bunları yapamadığınız için zaten beslenme desteği kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla.
O nedenle idman sonrası ve sabah kısa sürede yenilenmeyen aminoasit havuzu kas yıkımını hızlandırabilir.
Bu da daha yavaş bir gelişim ve emeklerin karşılığını tam manasıyla alamamak demektir.

Aminoasit yerine izole whey proteini de alabilirsiniz.

Back
Yukarı