Merhabalar, ben 43 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır ağırlık çalışıyorum. Fakat Benim çalışma tempom haftada 2-3 saati geçmeyecek şekilde atletik bir vücut sahibi olmaya yetecek şekilde idi, son 3 aya kadar. Son 3 ayda ise bir yurt dışı görevi nedeniyle İtalya'ya gittim ve orada da boş zamanlarımı değerlendirmek için bir spor salonuna kaydolup haftada 5 gün neredeyse 2 saat çalışmalara başladım. Bu arada göbek bölgesindeki yağlar içinde kontrollu beslenmeye çalışyordum yani az ama yeterli yemeye gayret ediyordum. Fakat hiç bir suplement v.b almadım. Bu durum bende kas yıkımına neden oldu ve 76 kg'dan 73 kg düştüm. Göbek eridi ama kaslarda eridi. Bu arada boyum 174 cm. Şimdi, sitenizi incelediğim kadarıyla sadece amino asit alarak giden kaslarımı yerine alabileceğimi anladım. Ekstradan protein ve diğer suplementlere gerek olmadığıı anladım. Doğru anlayıp anlamadığımı teyit edermisiniz lütfen. Ve bu weider 2200 amino asit benim gibi fitness türü ağırlıkçılar için yeterli bir kas yapma takviyesi diye düşünüyorum.
İlgilenip cevap yazacaklar için şimdiden teşekkür ederm.
saygılarımla