Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
Ankarada nerde satılır bu ürün ?

dostum bilmiyorum doğru olurmu ama izmir caddesinde Amerikan pasajı var Moda çarşının karşısında ben uzun zaman önce sormuştum ama yoktu belki şimdi ürüne ilgi olunca getirilmiştir. oaraaya bi bak derim...

kullanım

selam ben bu aminonun kullanımı konusunda karar veremedim forumdan edindiğim izlenim aç karnına yada yemek yedikten ez az 3 saat sonra kullanılması gerektiği, fakat salondaki hocam kullandığın zamanın pek bi önemi yok diyor aç karnına tok karnına va hatta yemekle berabar bile kullanabilirsin diyor.yeterki çalışmadan 30-45 dk önce çalışmadan hemen sonra ve yatmadan 5er tane yutmam gerektiği..sizce doğrumu yapıyorum hocamda sağlam bi hoca boş değil ama işin ucunda para olunca acaba sorusu olmuyor değil ..

Hocanın söylediğinde yanlışlık yok. Yalnız yatmadan evvel amino asit yerine daha yavaş sindirilen uzun süre besleme özelliği olan casein (süt, lor ve sütten elde edilen protein tozları gibi) tarzı takviyeler almak daha iyi olur. Kullanım pratikliği veya imkanlarımdan dolayı amino asiti tercih ederim dersen o başka.

Hocanın söylediğinde yanlışlık yok. Yalnız yatmadan evvel amino asit yerine daha yavaş sindirilen uzun süre besleme özelliği olan casein (süt, lor ve sütten elde edilen protein tozları gibi) tarzı takviyeler almak daha iyi olur. Kullanım pratikliği veya imkanlarımdan dolayı amino asiti tercih ederim dersen o başka.
Baya bi geç kalmışım ama cevap için teşekkürler bu arada dün 2.kutuya başladım gayet memnunum ...

amino asit alarak zayıflama

mrb. arkadaslar 4 yıl önce vucüt geliştirme sporuna basladım 2 yıl yaptıktan sonra 2 yıl ara vererek tekrar basladım 5 haftadır da sporumu düzenli olarak yapıyorum ve hiç bir takviye almadan kol 4 cm gelişti ama benim istediğim biraz daha hacim yapmak 4 yıl önce amino asit kullanmıştım ama şuan kullanmıyorum tekrar kullanacam.sizlerden isteğim amino asit kullanarak vucuttaki yağ kütlesinden kurtulabilirmiyim? hacim artışı yapabilirmiyim

Üründen nerdeyse herkes memnun. Şu Amerika olayına rağmen kıllana kıllana da olsa siparişi verdim. Bakalım nasıl olacak?

arkadaşlar bişey soracağım ben bu ürünü aldım kullanıyordum bi ara vermek zorunda kaldım 4 aydır kutunun yarısı duruyor yeniden kullansam bi sorun olurmu acaba

boy uzamasına kaykısı olmadıgı ortada degerleri düşük arginnie oritrihine sanırım ben aol almalıyım...
bari biri hangisi kas hangisi gelişim için etkili diye bi konu yazsa bilgilensek gercekten riica ediyorum eger varsa bu tip yazıya yonlendirin beni..tşkler

Arnold_junior,
Forumdaki her bir basliklari senin yüzünden "Boy uzamasi" diye degistirmemiz gerekecek! Yeter artik.
Kurallara UY! Konu disi sorular sorma!

Merhabalar, ben 43 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır ağırlık çalışıyorum. Fakat Benim çalışma tempom haftada 2-3 saati geçmeyecek şekilde atletik bir vücut sahibi olmaya yetecek şekilde idi, son 3 aya kadar. Son 3 ayda ise bir yurt dışı görevi nedeniyle İtalya'ya gittim ve orada da boş zamanlarımı değerlendirmek için bir spor salonuna kaydolup haftada 5 gün neredeyse 2 saat çalışmalara başladım. Bu arada göbek bölgesindeki yağlar içinde kontrollu beslenmeye çalışyordum yani az ama yeterli yemeye gayret ediyordum. Fakat hiç bir suplement v.b almadım. Bu durum bende kas yıkımına neden oldu ve 76 kg'dan 73 kg düştüm. Göbek eridi ama kaslarda eridi. Bu arada boyum 174 cm. Şimdi, sitenizi incelediğim kadarıyla sadece amino asit alarak giden kaslarımı yerine alabileceğimi anladım. Ekstradan protein ve diğer suplementlere gerek olmadığıı anladım. Doğru anlayıp anlamadığımı teyit edermisiniz lütfen. Ve bu weider 2200 amino asit benim gibi fitness türü ağırlıkçılar için yeterli bir kas yapma takviyesi diye düşünüyorum.
İlgilenip cevap yazacaklar için şimdiden teşekkür ederm.
saygılarımla

selam arkadaşlar. ben 9 aydır yapıyorum bu sporu. kilom 80 ve boyum 183cm. elimde weider amino 2200 ve protein tozu var. çalışma programım pzrt. çrşm. ve cuma. bu ürünleri nasıl kullanmalıyım. bi cevap yazarsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden.

selam arkadaşlar. ben 9 aydır yapıyorum bu sporu. kilom 80 ve boyum 183cm. elimde weider amino 2200 ve protein tozu var. çalışma programım pzrt. çrşm. ve cuma. bu ürünleri nasıl kullanmalıyım. bi cevap yazarsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden.

bu başlığın diğer sayfalarını okumayı deneyin!

kutu bırnek uzere bence paranın ve emegın hakkını veren bır sup.

ve mutlaka denenmesi sonuctan memnun olunması gereken bır
suplement :)

Back
Yukarı