Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
mrb...

starspor dedi:
B3RkOvi dedi:
Ahh ahh haplari buyuk olmasa kullanicam ama.... : ((

: )

sende mıksere at ve toz halıne getır öyle kullan

*peki, mikserle işleme sokunca, besin değerinde-kalitesinde, bir azalma olmuyor di mi?
*aslında, olmasa bile, ki bilmiyorum, başka işim mi yok, derim, başka amino'a pratik ve ekonomik olanına bakarım...
*zaten, esas fark, weider mı-universal mı? değil, kas katillin ve kürünün olup olmadığıdır. :!:
*onun dışında, kür yapmayanlar için de farketmez; pratik ve ekonomik olanını şeçin derim...

saygılar... ;) 8)

yardım!

beyler 3 ay once sakatlık yuzunden sporu bıraktım ve yenıden baslıcam , bu arada amıno 2200 paketı acmıstım 270 tane fln kaldı 3 aradan sonra bozulma falan olmusmudur kullanmalımıyım sızce

Ben bu üründen kullanıyorum, günde 8 adet alıyorum antreman sonrası. Haplar harbi büyük ancak ben alıştım yutmaya. Çok etkilil bir ürün bence. Ancak bitmek üzere ve aklım universal nutritionun 2700 mg amino asitlerinde. Ya yine weider alacağım yada universal deneyeceğim.

GyMania dedi:
Ben bu üründen kullanıyorum, günde 8 adet alıyorum antreman sonrası. Haplar harbi büyük ancak ben alıştım yutmaya. Çok etkilil bir ürün bence. Ancak bitmek üzere ve aklım universal nutritionun 2700 mg amino asitlerinde. Ya yine weider alacağım yada universal deneyeceğim.
arada buyuk fark var.biri son teknolojı ile tamamı whey olarak ve hızlı sındırım olarak tasarlanmış.unıversal ıse bıraz daha gerıden takıp edıyor.ben vıta lıfe 4600 kullandım ve gayet guzeldı.legal yoldan satısada basladı.2700 fiyatı hak etmıyor.

Ben bu ürünü aldım kırıp su ile içiyorum ama bir faydasıni görmedim daha çok zayıflıyorum ne yapmam lazım(meyve suyu ve ya dondurmanın üstüne serpiştirsem olurmu daha deemedım)

suna bak ya

Edit (Blitz) : Forum kurallarını oku ve kurallara uygun davran.

valla ikinci aminoasitimdi çok memnuın kalsım fiyat performans olayıda gayet iyi bence :idea:

Ben bir kutu kullandım ve bitince acaba başka aminomu alsam diye biraz araştırdım sonuçta Weider dan daha cazip ve iyi bir ürün gözüme çarpmadı. Bir tek Universal Nutrition vardı ancak onunda emilim süresi uzun olduğundan (amaç bu ise yani kasları daha uzun sürede beslemekse universal tercih edilebilir) weider aldım... Çok memnunum weider dan...

Belki pisikolojik olabilir bu ürün cok yararlı ama bende iştah acıyor :shock:

Arkadaşlar bu ürünün şimdiki fiyatını bilen varmı. Çalıştığım salonda alayım dedim 67 EURO fiyat çıkardılar. !!

Gym-center'da 115 YTL. Bide yanlış hatırlamıyosam 4-5 YTL kargo bedeli de var.
Yani ucuz değil ama işe yarıyor.

Valla benim gordugum fiyat bu. Daha ucuzunu bilen varsa ve tabiki urun sahte veya tarihi geçmiş olmamak kaydıyla, soylesin (yada PM atsa daha uygun olur) nerde oldugunu bizde gidip ordan alalım. Paramız boşa gitmesin. Vücudu dolduracaz derken cüzdanı boşaltmayalım.

Ben yurt disinda yasiyorum. Türkiyede isler karisik. Seytan diyorki tut bir kamyon icine supplementleri doldur ve türkiyeye götür sat. fabrika alis fiyatim 20-22euro(weider Whey CFMprotein). Tr de ben 30 Euroya satsam yine iyi kar yaparim. Baska care yok. Kacak yollardan satmak sart. Ama ben cok duydum ki adamlar kacak getirmesine ragmen pahali satiyorlar. Düsünsenize adamlar Powerman1,5kg weight gaineri 6 euroya aliyor satis 15 euro. Adamlar Megamass4000-7kg lik weider ürünü 40euro ya aliyorlar ama satis 100-150 Euro. Bu fiyatlar dehset.

Back
Yukarı