Weider Amino Liquid

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.109
amıno asit içinde uyarı bir madde yok preworkoutlardaki gibi. dozajını protein ihtiyacına göre ayarlayabilirsin, 25ml'de 12gram civarı protein vardı yanlıshatırlamıyorsam, 2 defa alınca 24gram yapıyor, sonra da whey + casein alıyorum, akşam yemek yemiyorum veya salata + protein yapıyorum günlük yediğim şeylere göre. öte yandan mali açıdan düşünürsek 1/2 ant öncesi ve sornası alırsan seni daha çok götürür.
Ya tat olarak inanılmaz berbatya:)) ben böyle şey görmedim:)) yarım ölçek dediğin gibi baya tasarufflu olacak.lakin etki açısından sence 1er tam ölçek almak mantıklımı bilemiyorum.bide akşam yemek yemiyorum demişsin valla öğünsüz zorya bence.bende mesela akşamları tavuk göğüsü veya balık veya et artı salata yiyorum.9dan sonrada bişey yememeye gayret ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar size birşey danışacağım.ben şimdi spordan önce l-carnitini ve bu ürünü kullanıyorum.aminoyu spordan önce yarım ölçek spordan sonra yarım ölçek kullanıyorum.amacım yağ yakerken kas kaybını en aza indirmek.hatta mümkün ise kas kütlesi oluştırmak.sormak istediğim bu iki ürünüm bittikden sonra hatta l-carnitini 6 adet kaldı bitmek üzere.kreatin kullanmam uygun olurmu?

Bence, Sadece yağ yakımı üzerine çalışıyorsan gereksiz, vg ye yeni başlayıp da alışma programındaysan da gereksiz. Ama artık güç antremanlarına geçip de max. ağırlıklı uzun antreman sürelerine sahipsen kilona uygun oranlarda olabilir...

Bence, Sadece yağ yakımı üzerine çalışıyorsan gereksiz, vg ye yeni başlayıp da alışma programındaysan da gereksiz. Ama artık güç antremanlarına geçip de max. ağırlıklı uzun antreman sürelerine sahipsen kilona uygun oranlarda olabilir...
9 aydır aralıksız yapıyorum.yeni başlayan sayılmam herhalde.şuan için amacım ağırlıkları artırarak kas kütlesi yapmak.tabi kas yapmak için karbanhitratada yüklenmem lazım biliyorum ama yapamıyorum kafam karışık.diyetisyenime sordum pirinçi haftada 3-4 gün 4-5 yemek kaşığı önerdi

ben 2x25ml'yi 250ml su ile karıştırıp yarısını antreman öncesi yarısını antreman sonrası içiyorum. tadı kötü değil. antreman sırasında da bcaa alıyorum 10 gram. 170 gram civarı karbonhidrat almama rağmen enerji olarak kendimi düşük hissetmiyorum. antreman sonrası protein shake almaktan daha pratik, sabah plastik bir şişeye koyup, akşam antremanda öncesi ve sonrası almak kolay oluyor. eve gelince protein shake almam üzerine 30dk civarı sürüyor. fiyatı pahalı sayılır. weider amino liquid artı bcaa yerine animal nitro da kullaniabilir.
soğuk su ile karıştırınca serinletici etkisi var antreman sonrası.
Dostum çok merak ettimde tadını nasıl güzel buldunya???valla varya inanılmaz berbat.bide seninki 1000ml olandanmı??eğer öyleyse kullanımı nasıl yapıyorsun??bide bu animoların terletme etkisi oluyormu,??bugün l-carnitiniyle beraber aldım acayip terledim

Dostum çok merak ettimde tadını nasıl güzel buldunya???valla varya inanılmaz berbat.bide seninki 1000ml olandanmı??eğer öyleyse kullanımı nasıl yapıyorsun??bide bu animoların terletme etkisi oluyormu,??bugün l-carnitiniyle beraber aldım acayip terledim

hayir terletme etkisi yok.

Arkadaşlar ben Weider Liquid Amino aldım 1lt lik şişe olanından. Kullanımı ve miktarı konusunda bilgim var ama sorum şu açıldıktan sonra bu ürünü nasıl saklamalıyım çünki uzun süreli bir kullanım zamanı var. Sıcakta felan bozulurmu? 2 ay gibi bir süre dayanırmı? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

Benimde bitti oldu hemen bitsinya:)) iğrenç birşey

Weider Mega forte'den sonra en iyi likit ürün diyebilirim.İçerik hammadde ve etkili sonuç vermesi harika.Sadece fiyatlandırılması konusunda yüksek fiyatlı tabiki kalitesini konuşturuyor.

Back
Yukarı