Weider Giant Mega Mass 4000 7 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.472
arkadaşlar bu ürünü kullandım bitmek üzere ama şimdi farkına vardım bu para bu ürüne verilmez..neden?eğer bu sporu yapıyorsanız zaten düzenli beslenmeniz gererkir aksi taktirde bu ürün tek başına size kilo aldırmayacaktır ve fiyat olarak gerçekten yüksek sağlamını elde etmek için 390 lirayı gözden çıkarmak gerekir gelelim benim şimdi yaptığıma bu parayla optimun wehy ve weider 2200 aldım bunları kullanıcam çok daha fazla kas kütlesi alıcağımdan eminim son olarak şeker oranı çok fazla ve dikkatsiz kullanımı yağlanma yapabilir bu parayı vermeden iyi düşünün..en fazla 4-5kilo alırsıınz yani kilosu 100 lira civarı olucak:)hesabınızı düzgün yapın.....

türkiyeden bişey almasın o zman olur biter almanyada bile bunun fiyatı indirmli zamanlrda son kulanma tarihi yaklaştıında 35-40 euroya düşüyor yani burda kimse para vermeisn ebnce buna 400 ytl ne demek kardeşim ya saçmlamayın abile rkoyun olup süütnüzü sağıyorlar vala almayın abiler gereksiz 400 ytl buna 50 euro alamnyada zaten bu ne biçim fahiş fiyat ya

hayır karar veremiyorum bunumu alsam universal gain fastmı alsam bilmiyorum,şeker oranıda yazmıyor weiderde,gain fast ta 83 gram şeker var 1 pors.da,weiderdede öyleyse gain fast alim,bir fikri olan varmı?

bizim salonda var satıyolar 450 liraya 7 kiloluğu 200 lirayada 3 kiloluğu var.ama pahalı olduğundan kazıklanmak istemiyorum napiyim şimdi?

İşlevine Göre Fiyatı Biraz uçukta olsa mega mass gerçekten çok iyi bir ürün yalnız biraz zengin sporcular için :)

merhabalar ben bu yazıyı okuduktan sora spor salonumun önerdiği prolab n-large 2 ile weider süper mega mass 4000 arasında kaldım ve sonunda mega mass 4000 aldım yanlız bir sorum olacak ben 1.73 bouyunda ve 50 kiloyum 2 hafta oldu spora başlayalı ve süper massı nasıl kullanmam gerekiyor bunu bilen birileri varsa lütfen yardımcı olabilirmi? ne kadar sütle kaç porsiyon almayım günde kaç kere ? ve hergünmü yoksa antreman günlerimi (antreman günlerim: pazartesi, çarşamba, cuma, cumartesi) şimdiden teşekkürler

Selam bir sorum var arkadaslar 1.83 60-65 kilo arasindayim uzunun ve zayifim bu urunu kullansam bana yan etki yaparmi yani sporsuz kullansam bide kac gr almaliyim gunluk lutfen yardim edin simdiden tessekurler herkese

Merhaba arkadaşlar. Bu ürünün Türkiye deki fiyatı 390 TL, daha uygun fiyata alma imkanımız yok mu acaba ve örneğin Almanya dan ben bu üründen istesem gümrükte takılır dediler. Sizce yurt dısından bu ürünü nasıl alabiliriz ayrıca ?

arkadaşlar ben 1.75 boyunda 58 kiloyum ve acilen kilo almak istiyorum yeme içmeyle neyaptıysam kilo alamadım mega mass kullan maya kararalıyım ama bende hepatit b var ilacın buna zazararı olurmu ?????

arkadaslar ben almanyadan getitdirdim gümrükte herhangi bir sorun yasanmiyor rahat olun
simdi bu ürünü nasil kullanabilirim anteramandan önce ve hemen sonra mi ?
duyduguma göre suylada karistirip icebiliyormussunuz

Kararsızım

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba

ben 188 boyunda 67 kiloyum ve muay thai'ye başlıyacağım.
84 kiloya çıkmak istiyorum mega mass 4000 kullanarak başarabilirmiyim?
Ve yurtdışından getirme konsunda daha ucuza getirebileceğimiz internet sitesi bilenler varsa lütfen paylaşsın

Back
Yukarı