Selam araniza yeni katildim yorumlari okudum bir kac kendi bilgimide sizlerle paylasayim istedim.Oncelikle Weider dünya capinda bir markadir diğer merdiven alti urunlerle kiyaslanilmasi düşünülemez.Ancak Turkiye weider fiyatlari benimde aciap garibime gitti hatta sitelerine yazdım bana verdikleri yanit kdv oranlari ve gümrüklemeden kaynaklandigi.Forumdaki gözüme çarpan bir soruyu yanitliyayim kendimce.Weider urunlerinde domuz yagi yoktur! Hatta kimyasal içerik bile yoktur tamamıyla doğal bi suru testlerden geçirilmiş urunlerdir.Kendim kürek sporu ile ilgileniyorum weider urunleri kullaniyorum antremanlarimda.Benim bu urun ile ilgili size soleyebiliceklerim sayet urunu abartili kullanir gerekli kardiolari yapmazsaniz vücudunuzda yağlanmaya sebep olabilir ortalama 900 kalorilik bir yükleme yapıyorsunuz cunku.Ben fransada yasiyorum burdaki fiyati 69 Euro çileklisi mükemmel güzel bi tad ve yaninda shaker hediyesi var su an.Yalniz sizlere söylemek istediğim başka bi sey bu urun içinde cok miktarda bcaa yuklu değil bilesiniz.Yani yag ve protein agirli bi urun.L glutamin casein arginin falan bunun içinde yok.Benim size sayet TR de bulursaniz başka bi urun tavsiyem olucak ben kol kaslarim için kullaniyorum üstelik su ile karistiriyorum kesinlikle sut kullaniyorum içerisinde glutamin miktari mg olarak cok fazla "Body Attack Extreme Whey Deluxe" çilekli ya da vişnelisini tavsiye ederim.Kas miktarınızdaki artisi ve saglamligi kisa surede farkedersiniz.Birde madem bu ise gonul veren arkadaslarsiniz neden aranizda weider in amino asit blast ampulunu kullananiz pek fazla yok?Bence kana karisma ve kas tepkisi olarak bunun üzerine amino tanimiyorum zaman zaman agirlik calismalarimda kullaniyorum faydasini gorursunuz.Gerci Tr deki onun fiyatida almis basini gitmiş.Burada 20 adet lik kutu 33 Euro.Neyse sizlere kendimce bir kac bilgi vermek istedim bol sanslar hepinize.DEdigim gibi cok dikkatli kullanmazsaniz kilo ve yağlanma sorunu yasabilirsiniz giant da.Selamlar saygilar.