KaanUSTA
Üye
Weider L-carnitine 1800 ml liquit

Yaklaşık 1 sene önce kullandığım için kutusunu bulamadım resim temsili..
Arkadaşlar bu ürün gerçekten çok kaliteli size bilimsel açıklama yapamam ama piyasada 4-5 tane yağ yakıcı kullandım en iyisi en faydalısı bu oldu..
120 kilodan 86 kiloya düştüm bu ürün sayesinde koşu bandının su içinde olduğunu hatırlıyordum..
içinde 20 kapsul var antremandan 30 dk önce içiyorsunuz sıvı zaten kendısı hiç bir zor yanı yoktur
Grenade thermo detonator 100 kapsül ( El bombası ) CLA+Enerji

Antremandan 30 dk önce 2 kapsul alıyordum ben kullanımı size bağlı ama bu ürün beni gerçekten hüsrana urattı..
Bir çok kişi forumlar çok iyi olduğunu söyledi arkadaşlarımda enerji olarak çok şey katıyor ama yağ yakımında benim bünyeme uygun olmadıgını anladım
ama kullanan bir çok arkadaşım bu ürünün üstüne ürün olmadığını söylüyorlar.
Üniversal Animal Cuts 42 paket
https://i.hizliresim.com/p4MRoz.jpg
Ürününün şuan 3. haftasındayım çok kaliteli bir ürün kollarımdaki damarları bile çok daha belirgin yaptı..
Yağ yakımında çok güzel karın kaslarım daha belirginleşti terleme performasn çok üst seviyede..
tek kötü yanı ilk 2 gün bende hafif titreme yaptı hee birde arkadaşlar 1 pakette 9 tane hap var
Kullanımı biraz zor sabah aç karnına 1 paket antremandan 30 dk önce 1 paket içiyorum
kafamı karıstıran olay 1 günde 18 tane hap içiyorum bu gerçekten canımı sıkıyor
Powerlife l-carnitine 150 mg 475 ml

Arkadaşlar bir firmadan aldığım protein tozunun yanında hediye geldi fiyatı indirimli fiyati 29 tl olması lazım..
hiç bir işe yaramadı bende zaten fiyatındanda belli
kullanımı çok kolay antreman öncesi 1 ölçek..
NOT : İstediğiniz kadar yağ yakıcı cla alın spor yapmazsanız koşmazsanız hiç bir işe yaramaz
Değerli arkadaşlarım hocalarım bu görüsler tamamen bana aittir..
Başlığı yanlış açtıysam mod arkadaşlar düzeltirse sevinirim hayırlı forumlar..

Yaklaşık 1 sene önce kullandığım için kutusunu bulamadım resim temsili..
Arkadaşlar bu ürün gerçekten çok kaliteli size bilimsel açıklama yapamam ama piyasada 4-5 tane yağ yakıcı kullandım en iyisi en faydalısı bu oldu..
120 kilodan 86 kiloya düştüm bu ürün sayesinde koşu bandının su içinde olduğunu hatırlıyordum..
içinde 20 kapsul var antremandan 30 dk önce içiyorsunuz sıvı zaten kendısı hiç bir zor yanı yoktur

Grenade thermo detonator 100 kapsül ( El bombası ) CLA+Enerji

Antremandan 30 dk önce 2 kapsul alıyordum ben kullanımı size bağlı ama bu ürün beni gerçekten hüsrana urattı..
Bir çok kişi forumlar çok iyi olduğunu söyledi arkadaşlarımda enerji olarak çok şey katıyor ama yağ yakımında benim bünyeme uygun olmadıgını anladım

ama kullanan bir çok arkadaşım bu ürünün üstüne ürün olmadığını söylüyorlar.
Üniversal Animal Cuts 42 paket
https://i.hizliresim.com/p4MRoz.jpg
Ürününün şuan 3. haftasındayım çok kaliteli bir ürün kollarımdaki damarları bile çok daha belirgin yaptı..
Yağ yakımında çok güzel karın kaslarım daha belirginleşti terleme performasn çok üst seviyede..
tek kötü yanı ilk 2 gün bende hafif titreme yaptı hee birde arkadaşlar 1 pakette 9 tane hap var

Kullanımı biraz zor sabah aç karnına 1 paket antremandan 30 dk önce 1 paket içiyorum
kafamı karıstıran olay 1 günde 18 tane hap içiyorum bu gerçekten canımı sıkıyor

Powerlife l-carnitine 150 mg 475 ml

Arkadaşlar bir firmadan aldığım protein tozunun yanında hediye geldi fiyatı indirimli fiyati 29 tl olması lazım..
hiç bir işe yaramadı bende zaten fiyatındanda belli

NOT : İstediğiniz kadar yağ yakıcı cla alın spor yapmazsanız koşmazsanız hiç bir işe yaramaz

Değerli arkadaşlarım hocalarım bu görüsler tamamen bana aittir..
Başlığı yanlış açtıysam mod arkadaşlar düzeltirse sevinirim hayırlı forumlar..