Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
kisisel tercih. sonucta steroid herkese etkisi farklı oluyo. 20 yıldan fazla sürede bir cok steroidi bi arada kullanan tanıyorum adam hastalık nedir bilmiyo. bende 1 yılı gectim filmlerimdede bi sorun yok. dedigim gibi tamamen kisisel =)))

WEIDER Amino Liquid Mega Forte (20 ampul)

ARKADAŞLAR BU ÜRÜNÜ BU SİTEDEN ALABİLİRSİNİZ EN BAŞTA ÇÜNKİ TÜRKİYE GENEL DİSTİRİBİTÖRÜ BEN BURADAN ALDIM ÇAKMA AMİNO ALMAMAK İÇİN

http://www.***************/weider-amino-liquid-mega-forte-20-ampul-14-urun_detay

AYRICA FORUMA GÖZ ATTIM BU ÜRÜNÜ HERKEZ YANLIŞ KULLANIYO BENCE ÇÜNKİ BEN KUTUSUNUN ÜSTÜNÜ OKUDUM ORADA DİYORKİ ÜRÜNÜ ANTRENMANDAN 15 DK ÖNCE VEYA YATMADAN ÖNCE 1/3 ÜNÜ YANİ 3TE 1İNİ KULLANIN DİYOR BENCE YANLIŞ KULLANIMLAR KARACİĞERDE VAYA DİYER ORGANLARDA SORUN ÇIKARABİLİR
YANİ ÜZERİNDE YAZDIĞI GİBİ HER ANTRENMANDAN ÖNCE VEYA YATMADAN ÖNCE ARTIK SİZE KALMIŞ 1 AMPULÜN 3TE BİRİNİ İÇERSEK HAFTADA 3 GÜN BODY YAPAN BİRİSİNE 1AMPUL 1HAFTA GİDİYOR YANİ 20 AMPULDEN 4 DÜ İLE 1AYI BİTİRİYORSUNUZ
ZATEN ÇOK KUWWETLİ BİŞEY BENİM TADI İLAÇ GİBİ MEYVASUYU İLE BİLE ZOR İÇİYOM AMA ETKİLİ İŞTE MECBUR KATLANIYOZ HERKEZE KOLAY GELSİN

anapolon mu aplodan mı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:48 ----------

ya da anabol?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:03 ----------

anapolonmus sayfa 12 yi okuyup yazmışım 13 e bakmamışım. filmlerimde sorun yok demişsiniz, filmlerde böbrek karaciğer yerinde duruyordur da, kan tahlili yaptırdınız mı karaciğer için?
1 yıldır anapolon kullanmıyorsunuzdur umarım.
ayrıca o etki megafore un değil anapolonundur büyük ihtimal.

gün içinde tüm kullanacağınız ürünlerin maximum tutarı 10 tl olana kadar... bu spor halk olarak tabana yayılamayacak...

belki çok sevilecek... ama önüde eğilecek bir form zor olacak!!!

son 10 yıl içinde oluşan ciddi ataklar var... en azından şu anda istediğiniz ürünü ne pahasına olursa olsun alabiliyorsunuz... ama miktar ve beher olarak alımlar yüksek olmadığı için....

1 aylık boşluklar... veya biraz ciddiyetsizlik ... görüntüyü alt üst ediyor!!!

liqit amino önemli... hemde çok!!!

hele hedefleri olanlar için çok daha önemli!!

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:53 ----------

ARKADAŞLAR BU ÜRÜNÜ BU SİTEDEN ALABİLİRSİNİZ EN BAŞTA ÇÜNKİ TÜRKİYE GENEL DİSTİRİBİTÖRÜ BEN BURADAN ALDIM ÇAKMA AMİNO ALMAMAK İÇİN

http://www.***************/weider-amino-liquid-mega-forte-20-ampul-14-urun_detay

AYRICA FORUMA GÖZ ATTIM BU ÜRÜNÜ HERKEZ YANLIŞ KULLANIYO BENCE ÇÜNKİ BEN KUTUSUNUN ÜSTÜNÜ OKUDUM ORADA DİYORKİ ÜRÜNÜ ANTRENMANDAN 15 DK ÖNCE VEYA YATMADAN ÖNCE 1/3 ÜNÜ YANİ 3TE 1İNİ KULLANIN DİYOR BENCE YANLIŞ KULLANIMLAR KARACİĞERDE VAYA DİYER ORGANLARDA SORUN ÇIKARABİLİR
YANİ ÜZERİNDE YAZDIĞI GİBİ HER ANTRENMANDAN ÖNCE VEYA YATMADAN ÖNCE ARTIK SİZE KALMIŞ 1 AMPULÜN 3TE BİRİNİ İÇERSEK HAFTADA 3 GÜN BODY YAPAN BİRİSİNE 1AMPUL 1HAFTA GİDİYOR YANİ 20 AMPULDEN 4 DÜ İLE 1AYI BİTİRİYORSUNUZ
ZATEN ÇOK KUWWETLİ BİŞEY BENİM TADI İLAÇ GİBİ MEYVASUYU İLE BİLE ZOR İÇİYOM AMA ETKİLİ İŞTE MECBUR KATLANIYOZ HERKEZE KOLAY GELSİN

babacan sen ne yaptın... böldün şişeyi üçe... 15.000 mg liqit oldu sana 5000mg.

kulağına mı yeter bu adamın!!!

şaşırmayın arkadaşlar!!!

rica ediyorum!!

orhan hocam size bir soru sormak istiyorum.ürünün katoloğunda bu ürünle beraber bcaa kullanmayınız yazıyor.neden acaba ve tavsiye bölümünde weiderin başka bir bcaa ürününü öneriyor.acaba yanlışmı yazıldı.ben antr. öncesi 1 ampul mega forte,antrn sonrası 1 pors protein tozu,bcaa ve glutamin almayı düşünüyordum yardım ederseniz sevinirim.

gün içinde tüm kullanacağınız ürünlerin maximum tutarı 10 tl olana kadar... bu spor halk olarak tabana yayılamayacak...

belki çok sevilecek... ama önüde eğilecek bir form zor olacak!!!

son 10 yıl içinde oluşan ciddi ataklar var... en azından şu anda istediğiniz ürünü ne pahasına olursa olsun alabiliyorsunuz... ama miktar ve beher olarak alımlar yüksek olmadığı için....

1 aylık boşluklar... veya biraz ciddiyetsizlik ... görüntüyü alt üst ediyor!!!

liqit amino önemli... hemde çok!!!

hele hedefleri olanlar için çok daha önemli!!

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:53 ----------

babacan sen ne yaptın... böldün şişeyi üçe... 15.000 mg liqit oldu sana 5000mg.

kulağına mı yeter bu adamın!!!

şaşırmayın arkadaşlar!!!

rica ediyorum!!

usta ben demiyomki satan adamlar kutunun üstüne yazmış sallamıyoz heralde

slm arkadaşlar ...
ben bir arkadaşımın bana saygısızlık yapmasından dolayı bbuildinge başladım 1 aydır çalışıyorum bu ürünü tavsiye edermisiniz ?

Çok erken senin zararına olur.Supp. kullanman icin henüz erken.thums:

teşekkürler ...

rica etsem ne zararı olabilir aza olsa açıklayabilirmisin ve sadece doğalmı beslenmeliyim protein tozu kullanmak istemiyorum çünkü amino asitte bana zararlı anladığım kadarıyla ?

teşekkürler ...

rica etsem ne zararı olabilir aza olsa açıklayabilirmisin ve sadece doğalmı beslenmeliyim protein tozu kullanmak istemiyorum çünkü amino asitte bana zararlı anladığım kadarıyla ?

Zarardan kasıt.Vucudun zaten gelişecek suan yenisin.
Vucudun icin gerekli olan protein,amino asit,mineral vs. dısarıdan aldıgın besinlerle idare edebilirsin.
Vucudunu geliştirmeyi ilerlettiginde besinlerden aldıkların yetmeyebilir.işte o zmn başlarsın dısarıdan besin takviyelerine.Şimdilik saglam beslenerek devam et min. 3 aythums:

aminoasit tercih ederken nelere dikkat edilmeli acaba bunu mu yoksa bmx tüp şekilnde sıvı olan aminoasitlerden mi alsam karar veremiyorum.

mega fort 10 numara ürün ben mega fort+animal pump+ optimum whey kombine ettim
muhteşem verim altım. tabi salam çalışmak gerekiyor.

arkadaslar ben vucut gelıştırme turkıye gencler şampiyonu ..... isim vermek ıstemıyorum arkadasıyım..ona bugun mesaj attım guzel bır kombıne ıcın gerı dondugunde sızınle paylaşıcam..! saygılarr

iyi günler arkadaşlar..

1.83 boyundayım 94 kiloyum yaklalış 1 yıldır düzenli spor yapıyorum. mayıs ayında bir aylık ara verdim ve tekrar başladım.

Bundan önce sadece CLA ve L-carnitine kullanmıştım, şimdi forumu oldukça araştırdım ve önerilen bu aminoyu kullanmayı planlıyorum, Fakat sorum şu; ben herhangi bir whey protein desteği almadan aminoyu yanlız kullanmam mega fortenin veriminde değişiklik gösterirmi ? veya etkileri azalırmı ?

cevabınızı bekliyorum.

iyi günler.

meraba arkadaslar benim de bi sorum olacak
bu ürünün yağ yakıcı özelliği de var. bu süzden kullanımınla ilgili olarak şunu sorucam;
kardioda yapmak gerekiyo mu yoksa sadece agırlık calişması sırasında kullanım da da yag yakıyomu?
carnitine+cla+bu ürünün kullanımı dogrumudur yada nasıl olmalı?
şimdiden tesekkürler :)

Weiderin katalogunda; bu ürünün yanında kulllanılması tavsiye edilen ürünler arasında CLA ve L-Carnitine mevcuttur.
Weiderin L-carnitin (tüp olan 1500ml) yaklaşık 1 ay kullandım, çok memnun kaldım tavsiye ederim.

mrb. arkadaşlar. Ben 3 aydan beri bu sporu yapıyorum. boyun 190 kilom 78. Bsn true mass gainer aldım kilo almak için, yanına aminoasitte almayı düşünüyorum idmanlarda hep halsiz hissediyorum kendimi sizce Weider Liquid Mega Forte alsam bir faydası olur mu bana. şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Back
Yukarı