Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
formen83 walla arkadaşım ben bu ürünü düzenli olarak kullanıyorum nerdeyse 2 ay oldu. çok memnunum gelişmeler gözle fark ediliyor. Fakat bu halsizlik için işe yararmı bilmiyorum. Halsizlik ve yorgunluk için bence beslenmene ve uyku düzenine dikkat etsen daha iyi olabilir gibi geliyor.

Ama bu ürünün çok iyi bir performans arttırıcı olduğunuda söyleyebilirim. Yani bastığım kilolar güzel bir ivme ile artmakta.

meraba arkadaslar benimde bir sorum olacak...

bu ürünü kullanmayı düşünüyorum.. bu ürünü tek başına kullanmak etkili olur mu?? çünkü yanında başka ürün alındı mı aylık çok büyük bir bütceye mal olduğu için sadece bir tür ürün kullanabilirim...

bu ürün tek başına kullansam gelişme gösterir mi etkili olur mu??? sadece tek bu ürünü kullanan biri var mı?

Son düzenleme:
cevaplayacak olan yok mu sorumu???

Demek ki, bu urun sana luks kacıyor. Bu cok iyi bir urun. Bence tek hakkın varsa, git kendine whey al. Bu urunu ileride alırsın.

Kaybedilmeden kazanılan kas kütlesi, çok iyi gelişen adaleler, iyi bir yağ yakımı ve süper bir definisyon... gercekten dogru..mukemmel bi ürün ama cok pahalı
aslinda ucuz bizim guzel turkiyemizde cok asiri derecede pahali ben fransada yasiyorum ve suan turkiyedeki en kral destekleyciler 500 civarinda ucuk bir fiyat ama fransda ise 100euro en krali tas catlasin tavsiyem disarda yasayan ark veya akrabalariniz varsa onlardan siprais etmeniz daha mantikli

ben hayatımda tadı bu kadar rezalet bi ürün görmedim. resmen fare ölüsünü alıp suyunu sıkmışlar sanki.. rezalet, içene kadar burnumu kulağımı gözümü he ryerimi tıkıyorum :)

Weider Amino Blast Mega Forte, 20 Amp.
bu ürünle bu başlıktaki ürün aynımı acaba

peki kaç çeşit mega forte var?
link veya resim verebilirmisiniz?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:52 ----------

http://www.fitmart.de/Nach-Herstell...searchvendor=6d0a689e695019c73786f34dad71b081

benim dediğim bu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:54 ----------

biri bu megaforte hakkında bilgi verebilirmi , başlıktaki megaforte ile aynı diğil dendi
peki farkları nelerdir , bunun ne özelliklerivar diğerinin ne,
yada aynı işlevimi görüyor ikiside bilgi verebilecek arkadaş varmı

arkadaşlar merhaba.7 aydır body ile uğraşıyorum ve bu sitenin bana çok faydası olduğunu düşünüyorum.sizin önerileriniz ve yorumlarınız üzerine
WEİDER LİGUİD MEGA FORTE
MUSCLETECH NİTRO TECH HARDCORE PRO SERİES protein tozu
ULTİMATE NUTRİTİON BULGARİAN TRİBULUS...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:52 ----------

arkadaşlar merhaba.ben 7 aydır bu sporla uğraşıyorum.bu sitedeki arkadaşların yorumları ve önerileri üzerine
WEİDER AMİNO LİGUİD MEGA FORTE
MUSCLETECH NİTRO TECH HARDCORE PRO SERİES
ULTİMATE NUTRİTİON BULGARİAN TRİBULUS....spariş ettim.elime ulaştı fakat onlar bana ben onlara bakmala yetiniyorum:)hangi günler hangisini nasıl kullansam bilemedim.salondaki bi kaç bu işi iyi bilene danıştım fakat hepsi farklı şeyler söyedi allak bullak oldum.bu sitede daha deneyimli arkadaşlar olduğunu biliyorum ve bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

Mega forteyi 3 e bölerek kullanabilirsin. 1 i antremandan önce 1 i antremandan sonra sonuncusuda yatmadan önce.

Nitro tech i öncelikle antremanlardan sonra kullanmalısın. Ve sabah uyanır uyanmaz 1 ölçek kullanabilirsin.

Tribulus u antremanlardan 30 dakka önce boş mideye alabilirsin yemeklerden önce alabilirsin yatmadan öncede alabilirsin sana kalmış.

Elinde casein içeren protein olmadığı için gece yatmadan önce 100 gr lor ve yanında sütü ihmal etme.

Kolay gelsin

bende antremandan önce tüpün tamamının içilmesinden yanayım. ikiye bölerek etkisinin azalacağını düşünüyorum ama bu defada gece yatmadan öncede büyüme hormonu salgısının arttırılması için bir tüp daha yada en azından yarım tüp içilmesi faydalı olacaktır. malum weiderin fiyatı ortada. sadece antremandan önce içilse bile 1ay gidecek sadece. ancak bunun yerine gece yatmadan önce aol yada l-argınıne l-ornıthıne içeren tablet ürünlerden kullansak faydalı olurmu? cevaplar için teşekürler şimdiden

Bu urunde bir tezatlık var aklımı karıstıran alttakı 2 paragrafta weider amino lıquıd mega forte ıcın ılkınde weider All Free Form BCAA 2000 ile kullanın diyor ıkıncı kısımda ıse bcaa kombınasyonu yuksek olan urunlerle kullanmayın dıyor.. definasyondayken bcaa 2000 alın daa ii define olursunuz definasyonda degılsenız almayın mı demek ıstıyor ?yardımcı olursanız sevinirim

Definisyon döneminde, özellikle daha güçlü bir definisyona yardımcı olması için antremandan 45 dakika önce 6 tablet Weider All Free Form BCAA 2000 ve antremandan hemen sonra yine 6 tablet Weider All Free Form BCAA 2000 kullanınız.

Aktif Kullanım Sırları (definisyin dönemi dışında)

BCAA kombinasyonu yüksek ürünlerle aynı anda kullanılmamalıdır, çünkü BCAA'lar L-Arginine ve L-Ornithine amino asitlerinin beyine ulaşmasını engeller. Definisyon döneminin en ciddi yardımcılarından biridir, kas sisteminin madde alışverişini artırdığından dolayı yağ yakımını kolaylaştırır ve hızlandırır.

bi soru antremandan hemen önce ve sonra twinlab amino liqıd gece yatmandan öncede gh etkisi için bir tam tüp wieder mega forte kullansak öğün araları antermandan 1 saat önce ve sonra gibi whey isolate protein uygun olurmu bunları başka bir sistemde mi kullanmak lazım

Back
Yukarı