Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
Bir isim karışıklığı var. Ultimate'in "Iso Sensation 93" ve "Pro Sensation 81" diye 2 ürünü var. Iso sensation dediğinde izoleden bahsettiğin düşünülüyor haliyle. Pro Sensation ise gece için uygun dediğin gibi.

Iso Sensation 81, "7 saatlik" bir süreçte sindirildiği ve içeriğinde Casein bulunduğu için gece yatmadan önce alınabilir dedim. Kaldı ki, ürünün kullanım şeklinde de gece yatmadan önce alınabilir tavsiyesi var.

Bir isim karışıklığı var. Ultimate'in "Iso Sensation 93" ve "Pro Sensation 81" diye 2 ürünü var. Iso sensation dediğinde izoleden bahsettiğin düşünülüyor haliyle. Pro Sensation ise gece için uygun dediğin gibi.

Düşündüğüm ile yazdığım farklı:)

Ultimate' in Iso Mass ürününden dolayı Ultimate'in bütün ürünleri benim için Iso ile başlıyorduh

Tabiki Protein Sensation 81. I am sorry.

bu ürün sürekli kullanılır mı ? yani bir kutu bittikten sonra ara vermek gerek sanırım . o arada tablete geçmem mantıklı olur mu ?

ürünün kutusu fln aynı ama içerğinde bazı aminolar arttırıldı. dua edinde 25 ml de 5000 arginin olsun :) yaşarız o zaman :))

6 aylık bir sporcu icin bu ürün erken midir? bana sanki erken gibi geldi ama salondaki hoca belli bi yapıyı oturtugumu ve baslamam gerektigini soyluyor... Samimi mi yoksa baska bi hesabı mı var diye dusunmuyor da degilim....

6 aylık bir sporcu icin bu ürün erken midir? bana sanki erken gibi geldi ama salondaki hoca belli bi yapıyı oturtugumu ve baslamam gerektigini soyluyor... Samimi mi yoksa baska bi hesabı mı var diye dusunmuyor da degilim....

Bence erken değil 6 ay için ama twinlab liquid amino daha hesaplı bir ürün hemde kaliteli bi ürün weider mega forte definasyon dönemlerinde daha sağlam etki gösterecektir,ve verdiğin paraya değecektir diye düşünüyorum.

twinlab da hesaplı değil. 3 + 3 alınırsa 20 günde bitiyor. 20 günlük veya 25 günlük oluyor likitler.

Yurtdışından alanlar için çok hesaplı bir ürün twinlab liquid,tr den aldığınızdada 76 lira satıcılara giriş fiyatı benim salonumda hocam üstüne kar koymadan satıyor.direk internet üzerinden alırsanızda açık arttırma sitelerinde 70 liraya kadar orjinal ürünler satılıyor en pahalı satılanda 98 lira buda weider mega forte dan çok çok hesaplı oluyor.

Evet. Mükemmel bi ürün fakat keseye biraz zarar. antremandan 15 dakika önce içildiginde inanılmaz iyi antreman çıkarıyorsunuz. Eğer yeterli maddi durumunuz varsa kesinlikle bu üründen alın (Y)(Y)

arkadaşlar merhaba,
bu ürünü yaklasık 2 aydır kullanmaktayım, 2. kutu bitmek üzere.. geçenlerde salonda weider katalogunu incelerken tavsiyeler kısmındaki bir not dikkatimi cekti aynen şu şekilde:
" BCAA kombinasyonu yuksek urunlerle aynı anda kullanılmamalıdır, cünki bcaa lar l-argine ve l-orgine aminoasitlerinin beyine ulaşmasını engellerler."
ilginç olan kısın beraber kullanılması tavsiye edilen ürünler kısmında da weider BCAA 2000 le kullanılması tavsiye ediliyor. bende urun yanında aminal pak, premium whey, bcaa 2000 ve l-glutamine kullanıyorum. bu kadar ürünü bir arada kullanıpda sonra boşa gitmesi kabus gibi ama yazıda mı bir tuhaflık var yoksa burda belirtilen benim bilmediğim bir püf noktası mı vardır?
saygılar & iyi sporlar

arkadaşlar merhaba,
bu ürünü yaklasık 2 aydır kullanmaktayım, 2. kutu bitmek üzere.. geçenlerde salonda weider katalogunu incelerken tavsiyeler kısmındaki bir not dikkatimi cekti aynen şu şekilde:
" BCAA kombinasyonu yuksek urunlerle aynı anda kullanılmamalıdır, cünki bcaa lar l-argine ve l-orgine aminoasitlerinin beyine ulaşmasını engellerler."
ilginç olan kısın beraber kullanılması tavsiye edilen ürünler kısmında da weider BCAA 2000 le kullanılması tavsiye ediliyor. bende urun yanında aminal pak, premium whey, bcaa 2000 ve l-glutamine kullanıyorum. bu kadar ürünü bir arada kullanıpda sonra boşa gitmesi kabus gibi ama yazıda mı bir tuhaflık var yoksa burda belirtilen benim bilmediğim bir püf noktası mı vardır?
saygılar & iyi sporlar

bu benim de çok kafama takılmıştı hatta burda sordum cevap alamadım

Ne kadar yararını gördün? Tecrubelerini anlatır mısın?

yaklasık 3 ay oncesinde idmanlarda yaşadığım güç eksikliği ile ilgili birkaç şey danışmıştım, o sıra mega forte kullanmaya baslamıstım, geçen zaman içerisinde şunu soyleyebilirim " benim için hayal olan kiloların altına giriyorum" ama bunun sırf mega forte dan kaynaklandıgını dusunmuyorum, iyi beslenme iyi dinlenme ve gerçekten azimle bunu başardım fakat kullandığım ürünlerin buna da iyi bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Mega forte için benim düşüncem cok pahalı fakat boşa para harcanmayan bir ürün.

saygılar

%100 memnum kaldığım ve kusur bulamadığım tek amino asit.

Gerçekten İnanılmaz bir amino acid desteği. Bende kullanmaktayım ve inanılmaz derecede bir antrenman çıkartıyosunuz agırlık arttırımındada faydası olmakla beraber likit olması kaslara bir kaç dakika içerisinde amino asitlerin ulaşmasını sağlıyor. Yalnız en az 2 ay kullanılması gerektiğinden yanayım. Yanında Anımal Pak - Stak - Iso 93 Kullanıyorm.

mrba arkadaslar, kafama takılan bi soru var, yardımcı olursanz cok makbule gecıcek, 7 aydan berı vg yapıyorum 81 kıloyum, muga forte un 1 ampulu ihtıyacımız olan tum amono asıtlerı karsılarmı acaba, yanında bısey gerekmı,(ben gaıner ve proteın tozu kullanmaktayım suan) kullanan arkadaslar dan kesınlıkle tek ampul yeter dıyen varmı, ve kullanırken 2 ye bölup mu kullanıcaz yani antrmndan 15 dak önce ve yatmadan öncede kalan yarısını, yoksa antrenmandan önce veya yatmadan önce bu 2 zamandan herhangi birinde tek 1 ampulmu içicez, bu arada serdar aktolgaya danısmıstım telefonda oda antramandan sonra 1 tüp iç demıstı, saygılar

Back
Yukarı